Az JBL Tour Pro 2 egy vezeték nélküli fülhallgató, amely True Adaptive Noise Canceling technológiával rendelkezik, amely automatikusan alkalmazkodik a környezet zajszintjéhez, így élvezheted kedvenc zenéidet – vagy akár a csendet is. A JBL Pro Sound biztosítja a kiváló, térbeli hangzást, amelyben elmerülhetsz.

A Tour Pro 2 a Bluetooth 5.3 technológiát használja, ami biztosítja a stabil és biztonságos kapcsolatot, így a vezeték nélküli kapcsolatot a lehető legjobban élvezheted. A fülhallgató hallójárati (in-ear) kialakítása kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít. Az akkumulátor-üzemideje akár 40 óra is lehet, így hosszú időn át élvezheted a zenét.

Kulcsfontosságú infók

 • A JBL Tour Pro 2 True Adaptive Noise Canceling technológiával rendelkezik, amely automatikusan alkalmazkodik a környezet zajszintjéhez.
 • A Bluetooth 5.3 technológia biztosítja a stabil és biztonságos kapcsolatot, így a vezeték nélküli kapcsolatot a lehető legjobban élvezheted.
 • Az akkumulátor-üzemideje akár 40 óra is lehet, így hosszú időn át élvezheted a zenét.

JBL Tour Pro 2 fekete

 • True Wireless
 • in-ear
 • hívásfogadás
 • 40 óra akkumulátor üzemidő

JBL Tour Pro 2 vélemények és áttekintés

Az új JBL Tour Pro 2 a vezeték nélküli fülhallgatók új generációját képviseli, amely a True Adaptive Noise Canceling technológiájával a tökéletes hangzást biztosítja. A JBL Pro Sound pedig a legendás hangminőséget szavatolja, amely lehetővé teszi, hogy a zene szerelmesei még jobban elmerüljenek a kedvenc dalokban.

Az intelligens töltőtok lehetővé teszi, hogy a fülhallgatót bármikor és bárhol tölthessük, és akár 40 órás akkumulátor-élettartamot is garantál. A Bluetooth 5.3 technológia pedig a stabilabb és biztonságosabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja.

A JBL Tour Pro 2 fülhallgató hallójárati (in-ear) kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgató kényelmesen és stabilan illeszkedjen a fülbe. Az Ambient Sound funkcióval pedig lehetővé teszi, hogy a külvilág hangjait is hallhassuk, amikor szükségünk van rá.

jbl tour pro 2 velemenyek

A fülhallgató kiválóan alkalmas a zenehallgatáson kívül telefonhívások fogadására is, hiszen a beépített mikrofon segítségével kristálytiszta hangminőséget biztosít. A hangvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy a hívásokat könnyedén kezeljük, és azonnal váltogathassunk a dalok között.

Összességében a JBL Tour Pro 2 fülhallgató minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a mai kor elvár egy vezeték nélküli fülhallgatótól. A kiváló hangzás, a kényelmes illeszkedés és a praktikus funkciók mind-mind azt bizonyítják, hogy a JBL a zene szerelmeseire gondolva tervezte ezt a fülhallgatót.

Technikai Specifikációk

Akkumulátor és töltés

Az JBL Tour Pro 2 fülhallgatókban egy 50 mAh kapacitású akkumulátor található, amely akár 6 órás lejátszási időt biztosít. Az akkumulátor teljes feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe. Az egyedülálló intelligens töltőtok lehetővé teszi, hogy a fülhallgatókat további 24 órányi lejátszási idővel töltsük fel. A töltőtok USB-C porttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést.

JBL Tour Pro 2 fulesek

Hangminőség

Az JBL Tour Pro 2 fülhallgatókban a True Adaptive Noise Canceling technológia található, amely lehetővé teszi a zajszűrési szint testreszabását a felhasználó igényei szerint. Az Ambient Aware és TalkThru funkciók lehetővé teszik a környezeti hangok átjutását, így a felhasználók hallhatják a környezetüket, miközben a zenét hallgatják. Ezenkívül a JBL Tour Pro 2 fülhallgatókban a JBL Pro Sound található, amely kiváló minőségű hangzást biztosít.

JBL Tour Pro 2 fekete

 • True Wireless
 • in-ear
 • hívásfogadás
 • 40 óra akkumulátor üzemidő

Csatlakoztathatóság

Az JBL Tour Pro 2 fülhallgatók Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a stabil és megbízható kapcsolatot az okostelefonokkal és más Bluetooth-kapcsolattal rendelkező eszközökkel. Az fülhallgatók A2DP V1.3.2, AVRCP V1.6.2 és HFP V1.7.2 Bluetooth profilokkal kompatibilisek. Az fülhallgatók egyéb funkciói közé tartozik a hangvezérlés, hívásfogadás és számok közötti váltás.

JBL Tour Pro 2 vélemények – GYIK

Milyen technológiát használ a JBL Tour Pro 2 a zajszűréshez?

A JBL Tour Pro 2 a True Adaptive Noise Canceling technológiát használja, amely automatikusan alkalmazkodik a környezet zajszintjéhez.

Milyen az akkumulátor-üzemideje a JBL Tour Pro 2-nek?

A JBL Tour Pro 2 fülhallgató akkumulátor-üzemideje akár 40 óra is lehet.

Milyen kapcsolatot használ a JBL Tour Pro 2 fülhallgató?

A JBL Tour Pro 2 a Bluetooth 5.3 technológiát használja a stabil és biztonságos vezeték nélküli kapcsolatért.

Milyen extra funkciókkal rendelkezik a JBL Tour Pro 2?

Az Ambient Sound funkcióval a JBL Tour Pro 2 lehetővé teszi, hogy a külvilág hangjait is hallhassuk, amikor szükségünk van rá. A beépített mikrofon segítségével telefonhívások fogadására is alkalmas, a hangvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy a hívásokat könnyedén kezeljük, és azonnal váltogathassunk a dalok között.

További cikkeink: