You are currently viewing JBL Wave 200 TWS értékelés

JBL Wave 200 TWS értékelés

Hirdetések

A mai JBL Wave 200 TWS vezeték nélküli fülhallgató értékelés cikkünkben bemutatjuk az egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgatót. A Wave 200TWS megadja azt a szabadságot és előnyt, amelyet egy igazi vezeték nélküli készüléktől elvárhat. Egy érintéssel kezelheti a hívásokat és a zenét, miközben egyidejűleg kommunikálhat hangsegédeivel.

A JBL Dual Connect funkcióval rendelkezik, így bármelyik oldali fülhallgatót használhatja, miközben kíméli az akkumulátort. Ezenkívül rendkívül könnyű és kényelmes, ami az ergonomikus formájának és kialakításának köszönhető.

Ha ezt szeretné elérni, hogy élvezetes hallgatási időket szerezzen, akkor jó helyen jár. A JBL Wave 200TWS vezeték nélküli fülhallgatókról szóló áttekintő értékelésünkben minden részletet megtalálhat, amit tudnia kell róla.

Csomagolás

Mielőtt mélyebben megvizsgálnánk a terméket, először nézzük meg annak csomagolását és tartalmát. Az ehhez a cikkhez rendelkezésünkre álló Wave 200TWS a fekete színű fülhallgató. Elegánsnak és prémiumnak tűnnek, ami szokásos a JBL termékeknél.

De ha nem a fekete a kedvenced, akkor is választhatsz más színeket, például a fehéret vagy a kéket. Természetesen nem számít, milyen színt választasz, ezek a fülhallgatók továbbra is gyönyörűen fognak kinézni.

Más JBL-termékekhez hasonlóan a Wave 200TWS is a szokásos megjelenésű JBL-csomagolásban érkezik. A szokásos színsémát viseli, míg az előlap közepén a termék képe látható.

A Wave200 és a fülhallgatók egyéb jellemzői a doboz egyik oldalán láthatók. Ezután a bal felső és alsó sarokban találja a JBL márkajelzését és a Bluetooth-t.

A doboz egyik oldalán a termék másik képe látható, de más szögben. A fülhallgatóval kapcsolatos egyéb részleteket is megtalálja. Ha további információra van szüksége a Wave 200TWS-ről, találhat még néhányat a doboz hátulján.

A dobozon belül a fülhallgatókhoz olyan kiegészítők tartoznak, mint a töltőtok és egy USB-C töltőkábel. Szintén nagyra értékeljük a JBL-t, amiért egy csomag füldugót is tartalmaz három különböző méretben.

JBL Wave 200 fülhallgató értékelés

Hirdetések

Miközben a JBL Wave 200 TWS vezeték nélküli fülhallgatókról szóló leíráson dolgoztunk, rengeteg dolgot megtudtunk róla. Ezek tisztelgés a JBL legendás hangzása előtt, és egyben a JBL True Wireless kollekciójának figyelemre méltó bővítése is. Nevét hullámszerű, kifejezetten ergonomikus és szabadon folyó stílusáról kapta.

Ami a formáját és a kialakítását illeti, ezek a fülhallgatók kicsik és kényelmesek viselés közben. Ha a tokját a zsebébe csúsztatja, tökéletesen illeszkedik. Hordozhatóságának köszönhetően egész nap fantasztikus hangzású zenét élvezhet, bárhol is van.

A JBL Wave 200TWS könnyen csatlakoztatható. Ha a fülhallgatók már párosítva vannak a készülékkel, egyszerűen csatlakoztathatók, miután kihúzta őket a tokból.

Ezek a vezeték nélküli fülhallgatók érintős vezérléssel rendelkeznek, így nem találsz rajtuk gombot. Ezzel egyszerűen és kényelmesen kezelheti telefonhívásait és zenéit.

A hívások fogadásához vagy a kagyló letételéhez nem kell mást tennie, mint kétszer megérinteni a fülhallgatót. Hívás közbeni elnémításához egyszerűen nyomja meg hosszan. Ha éppen nincs hívása, és szeretné aktiválni a hangsegédjét, nyomja meg hosszan azt is.

Ha a zenevezérlőkről van szó, a hang lejátszásához / szüneteltetéséhez egyetlen érintésre van szükség. A következő szám lejátszásához két érintésre van szükség, míg a korábbi szám lejátszásához három érintésre van szükség.

JBL WAVE 200 TWS sötétkék értékelés

Főbb jellemzők - JBL Wave 200 TWS Teszt

A JBL Wave 200 TWS vezeték nélküli fülhallgatók áttekintése során megvizsgáltuk a fülhallgatók különböző főbb jellemzőit is. Tehát megosztjuk őket, hogy átfogóbb képet kapjon arról, mi teszi az egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgatóvá.

  • JBL Pure Bass Sounds

    Ezek a népszerű JBL Pure Bass hangzásokat tartalmazzák, amelyek a világ néhány híres helyszínén jelen vannak.

  • 20 óra kombinált és élvezetes lejátszás

    Ha összesen öt órát tölt a fülhallgatóban és 15 órát a tokban, akkor minden készen áll. A Wave 200TWS egész nap lépést tud tartani az összes ritmikus tevékenységével.

  • Kettős csatlakozás az egyik füllel vagy mindkettővel:

    A Dual Connect teljesítménye lehetőséget ad arra, hogy zökkenőmentesen élvezze kedvenc dallamait, vagy telefonáljon egy/két gombbal. Ez egy kényelmes funkció a zenehallgatáshoz és egyéb hangszükségletekhez.

  • Hang- és hívásasszisztens érintésvezérléssel

    A JBL Wave 200TWS vezeték nélküli fülhallgatókról szóló áttekintésünk elkészítésekor megtudtuk, hogy a fülhallgatók megérintése teljes vezérlést tesz lehetővé. Ezzel kezelheti a hívásokat, a hangokat és a hangsegédeket, miközben kapcsolatban marad a világgal.

  • Kényelmes Illeszkedés

    A Wave 200TWS ergonomikus kialakítású, így kényelmesen és tökéletesen illeszkedik a fülébe. Mindez a fülbe illeszthető rúdnak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy több órán át élvezetes zenehallgatást élvezhessen.

  • Cselekvésre kész, függetlenül attól, hogy mit csinál

    Ezek az igazi vezeték nélküli fülhallgatók IPX2-es besorolással rendelkeznek, így a Wave 200TWS biztosan követni fogja az Ön mozgását. Nem számít, hogy hűsöl vagy úton van, ezek a fülhallgatók elviselik az izzadságot vagy a könnyű esőcseppeket.

  • Zsebbarát és hordozható vezeték nélküli fülhallgatók

    Vigye magával a Wave 200TWS-t bárhová, mert diszkréten könnyű, akár a tokban van, akár kívül. Nem csak ez, hanem karcsú és kompakt formájának köszönhetően könnyen zsebre csúsztatható anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne.

  • Műszaki adatok

    A JBL Wave 200TWS vezeték nélküli fülhallgatóról szóló áttekintésünk ezen része a Wave 200TWS specifikációira összpontosít. Nézzük meg, hogy a specifikációi tökéletesek-e az Ön hallgatási követelményeinek és igényeinek.

  • Általános Specifikációk

    Ezek a valódi vezeték nélküli fülhallgatók Bluetooth 5.0-t használnak, míg a fülvégek anyaga szilikon. Ami a meghajtó méretét illeti, akkor összesen 8 mm.

  • Audio specifikációk

    A Wave 200TWS meghajtó érzékenysége 1 kHz / 1 mW mellett 108 dB. A dinamikus tartomány frekvenciaválasza 20 Hz és 20 kHz között mozog. Ezeknek a fülhallgatóknak az impedanciája 16 ohm, miközben mindegyik fülhöz egy-egy meghajtó tartozik.

  • A JBL Wave 200TWS vezeték nélküli fülhallgató méretei

    Megvizsgáltuk a füldugók és a tok méreteit, utóbbihoz képest 39,3 grammot nyom. Külön-külön a fülhallgatók 8,7 grammosak, így határozottan kijelentheti, hogy ezek könnyű, valódi vezeték nélküli fülhallgatók.

  • Vezérlés és csatlakozások

    A Wave 200TWS Bluetooth-profiljai közé tartozik az A2DP V1.3, a HFP V1.7 és az AVRCP V1.6. Bluetooth-frekvenciája 2,4 GHz-től 2,4835 GHz-ig terjed. Ekkor a Bluetooth adó teljesítménye 0 és 12 dBm között van.

  • Akkumulátor

    Ha már az akkumulátorról beszélünk, a Wave 200TWS teljes töltési ideje lemerüléstől számítva két óra. Ezután összesen 20 óra játékidőt kap (5 óra + 15 óra), ami a legtöbb ember számára elegendő.

Összefoglalás és vélemények

Hirdetések

Sokat tanultunk a JBL Wave 200 TWS vélemények értékelés cikk írása során. És határozottan kijelenthetjük, hogy ez egy jól elkészített és robusztus, valódi vezeték nélküli készülék, amely rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik. Nem csak ezért, hanem mert kompakt és felhasználóbarát kialakítása is van, és kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkezik.

Egyszerűen fogalmazva, a Wave 200TWS kiváló választás, ha megfizethető áron szeretne magának fülhallgatót. 

JBL-Wave-200TWS-kék

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Ehhez a bejegyzéshez nincsenek hozzászólások

  1. Avatar
    Toszi

    Miert nem talalja a típust a jbl app ban,nincs támogatás?

Hozzászólás nem lehetséges