You are currently viewing Apple Watch Series 10: Újítások és lehetséges változások

Apple Watch Series 10: Újítások és lehetséges változások

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések

Az Apple Watch tulajdonosok számára jó hír lehet, hogy az Apple Watch Series 10 ugyanakkora képernyőt kaphat, mint a cég 49 mm-es, kültéri használatra tervezett Apple Watch Ultra modellje. Emellett további fejlesztések is várhatók, mint például egy vékonyabb ház és egy új chip, ami “megalapozhatja a jövőbeli mesterséges intelligencia fejlesztéseket” – olvasható Mark Gurman legújabb Power On hírlevelében a Bloomberg számára.

A képernyőről szóló pletyka egy múlt hónapban készült CAD renderelést is megerősít, amely egy 2 hüvelykes kijelzővel rendelkező Series 10 órát mutatott. Gurman szerint – és a renderelés is ezt mutatja – az óra nem fog nagyobb dizájnváltozásokon átesni. Ha ez azt jelenti, hogy nem lesznek mágneses óraszíj csatlakozók vagy hasonlók, akkor ezt a pletykát a “jó” kategóriába sorolhatjuk. Sokan több óraszíjat halmoztak fel az évek során, és szeretnék továbbra is használni őket, ha az upgrade mellett döntenek.

applewatchx
Forrás: 91mobiles

Az új szenzorokkal kapcsolatban azonban bizonytalanabb a helyzet, mivel Gurman szerint az Apple két nagy egészségügyi szenzor frissítésével küzd. A vállalat állítólag nem tudta megfelelően megbízhatóvá tenni a pletykált vérnyomásmérőt, és a vér oxigénszintjét mérő szenzor használatának tilalma akadályozza az alvási apnea felismerésének hozzáadását.

Az Apple állítólag egy olcsóbb Apple Watch SE verziót tervez, hogy az árakat a Samsung 199 dolláros Galaxy Watch FE-jéhez igazítsa. Ennek egyik módja lehet egy merev műanyag tok alkalmazása. Ez valóban olcsóbbá teheti az órát, és talán könnyebbé is.

Végül, Gurman szerint a cég tervezi a Watch Ultra 3 kiadását is, de ne számítsunk nagy vizuális változásokra. Állítólag ez is megkapja az új chipet, amely a Series 10-et fogja hajtani.

Az Apple Watch Series 10 és más új modellek hivatalos bejelentésére még várnunk kell, de az eddigi információk alapján izgalmas frissítésekre számíthatunk.

Ezek is érdekelhetnek:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.