You are currently viewing Megjelent a Sennheiser HD 620S
Fotó: Sennheiser

Megjelent a Sennheiser HD 620S

Hirdetések
dogeverse banner

A Sennheiser kiadta a HD 620S-t, egy vezetékes, zárt hátú fejhallgatót, amelyet a HD 600 utódjaként forgalmaznak. Ennek megfelelően a vállalat azt állítja, hogy a HD 620S a régebbi HD 600-nál jobb basszust biztosít, amely a 20-100 Hz közötti frekvenciákat fedi le. A vállalat hozzátette, hogy a fejhallgató összességében 6 Hz-30 kHz frekvenciaválaszt biztosít 150 Ohm névleges impedancia mellett.

A Sennheiser továbbá azt állítja, hogy a csúcs 110 dB (SPL), <0,05 % (1kHz/90 db SPL) teljes harmonikus torzítás (THD) mellett. Ezen felül a HD 620S 42 mm-es ferde hangszórókkal, valamint 38 mm-es membránokkal büszkélkedhet, ami a Sennheiser leírása szerint “kompromisszumok nélküli privát, referencia hallgatás”. Szerencsére a fejhallgató támogatja a levehető kábelt, bár az alapértelmezett opció csak 1,8 méteres.

hd-620s-vs-hd-600
Fotó: Sennheiser

Ennek ellenére a Sennheiser “csavarható és rögzíthető egyoldalas” kábelkialakítása lehetőséget biztosít az utángyártott kábelek használatára. A HD 620S alapértelmezés szerint 3,5 mm-es sztereó dugóval és a mellékelt 6,3 mm-es adapterrel kerül szállításra. A Sennheiser azonban tervezi, hogy szimmetrikus 4,4 mm-es kábelt kínál, amely idén nyáron lesz elérhető. Ami magát a HD 620S-t illeti, a Sennheiser 349,99 dolláros áron kínálja a fejhallgatót, és már több piacon is fogad előrendeléseket. A vállalat azonban csak június 6-án kezdi meg az előrendelések kiszállítását Észak-Amerikában; további részletekért nézd meg a Sennheiser weboldalát.

Ezek is érdekelhetnek:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.