You are currently viewing ChatGPT: Ezt jósolja az Avalanche árfolyamnak, és a titkos kriptónak

ChatGPT: Ezt jósolja az Avalanche árfolyamnak, és a titkos kriptónak

Hirdetések

Az AVAX, az Avalanche blokklánc natív tokenje az elmúlt három hétben lenyűgöző árfolyamnövekedést produkált.

A januári mélypont óta az AVAX több mint 50%-ot emelkedett – és a ChatGPT úgy véli, hogy a token bikás futása az elkövetkező hónapokban is folytatódhat.

A ChatGPT emellett kiemelt egy másik altcoint, a Meme Kombatot (MK), amelyet érdemes figyelni a virágzó online közösség miatt.

Az AVAX technikai mutatói zöldet villantanak

A cikk írásakor az AVAX a 41 dolláros szint körül mozog – ez a legmagasabb érték január 11. óta.

A token agresszívan visszapattant a január közepén látott medvés lendületet követően, amely az AVAX-ot 27,30 dollárra vitte le.

Azóta az AVAX három zöld heti zárást könyvelhetett el egymás után, és valószínűleg ezen a héten már a negyediket is meg fogja tenni.

Technikai szempontból az AVAX kitört egy óriási bika zászlós mintázatból a napi időkeretben.

avalanche arfolyam
Fotó: TradingView

Ez a minta általában egy újabb éles impulzus előtt következik be – ami jelenleg úgy tűnik, hogy folyamatban van.

A bikavágyat növeli, hogy az AVAX a múlt héten támaszként megérintette az 50 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA), és azt bázisként használta a magasabbra szárnyaláshoz.

Az AVAX napi spot kereskedési volumene is átlépte a 620 millió dollárt, amivel a 12. legtöbbet kereskedett kriptovaluta lett világszerte.

Ezeknek a technikai tényezőknek az egybeesése egyre pozitívabb képet fest az AVAX számára az elkövetkező napokban és hetekben.

A ChatGPT 2024 végére 80 dollárt jósol az AVAX számára

Hirdetések

Az erős fellendüléssel és a formába való visszatéréssel technikailag úgy tűnik, hogy az AVAX további felfelé íveléséhez a színpad készen áll.

Megkérdeztük a ChatGPT mesterséges intelligencia rendszert, hogy mi a véleménye arról, hová juthat az AVAX 2024-ben.

Tekintettel az Avalanche bővülő ökoszisztémájára és a skálázhatóságra összpontosító Ethereum vezető versenytársaként betöltött pozíciójára, a ChatGPT rendkívül bullish álláspontot képvisel az AVAX kilátásaival kapcsolatban.

Az AI-modell több olyan tényezőt is kiemelt, amelyek a következő 11 hónapban növelhetik az AVAX iránti keresletet.

A kriptójátékok továbbra is jelentős növekedési terület maradnak, mivel az Avalanche agresszívan meggyőzi a fejlesztőket, hogy játékokat építsenek a nagy sebességű platformjára.

Emellett a pénzügyi rendszerek és az NFT-k is terjeszkednek az Avalanche-on, kiszélesítve a felhasználási területet és a vonzerőt.

Ha minden jól megy, és kripto bikapiac alakul ki, a ChatGPT úgy látja, hogy az AVAX az év végére akár 80 dollárig is eljuthat.

chatgpt avax

Ez a jelenlegi AVAX árfolyamhoz képest hatalmas, 93%-os emelkedést jelentene.

Tehát, bár az AVAX már most is kivételesen jól teljesít, a ChatGPT úgy véli, hogy még több lehetőség van a felfelé ívelésre.

A ChatGPT szerint a Meme Kombat árfolyama a tőzsdére való bevezetést követően robbanásszerűen megugorhat

Míg az Avalanche mögött erős lendület áll, egy másik kriptoprojekt, amely emelkedőben van, a Meme Kombat (MK) – egy Ethereum-alapú platform, amely a mémeket és a play-to-earn (P2E) játékot kombinálja.

A rendkívül sikeres előértékesítés közepette, amely eddig több mint 8,7 millió dollárt gyűjtött össze, a Meme Kombat elkezdte felhívni magára a lakossági befektetői közösség figyelmét.

meme kombat fooldala

A projektnek már több mint 18 000 követője van a Twitteren, sőt, a CoinSniper.net-en a negyedik helyre került.

A Meme Kombat körüli felhajtás nagy része a mesterséges intelligenciával működő csataarénának köszönhető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy MK tokeneket tegyenek fel népszerű internetes karakterek közötti komikus csatákra.

Ezen információkkal felvértezve megkértük a ChatGPT-t, hogy elemezze a Meme Kombat kilátásait 2024-ben, és jósolja meg, milyen árat érhet el a natív MK token.

chatgpt meme kombat

A ChatGPT több olyan tényezőt is kiemelt, amelyek az MK jelentős elfogadását és árfolyam-emelkedését eredményezhetik, köztük a kriptojátékok növekvő népszerűségét és a Meme Kombat aktív közösségét.

Az AI-modell a hozzáférhetőség javításának fontos mérföldköveként emelte ki a fejlesztőcsapat terveit az MK vezető tőzsdéken való bevezetésére is.

Mindezeket összevetve a ChatGPT úgy véli, hogy az MK 2024 végére 1 és 2 dollár között kereskedhet.

Ha az MK elérné a 2 dolláros szintet, az több mint 7-szeres nyereséget jelentene azok számára, akik a jelenlegi előértékesítési áron fektetnek be.

Bár teljesen hipotetikus, a ChatGPT bullish előrejelzése rávilágít a Meme Kombat potenciális felfelé ívelésére, ha a fejlesztők hatékonyan tudják végrehajtani a bevezetési stratégiájukat.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.