You are currently viewing Heybike Horizon – Egy bitang jó elektromos bicikli?
Fotó: Heybike

Heybike Horizon – Egy bitang jó elektromos bicikli?

Hirdetések
wiener_ai-1

A Heybike az elmúlt években többször is megfordult a piacon, és egy sor fokozatosan kifinomultabb elektromos kerékpármodellt adott ki. A cég legújabb e-bike-ja, a Heybike Horizon, a kényelmes kialakítást olyan teljesítménnyel és árral kombinálta amilyet ritkán látunk. De persze itt többről van szó, mint egy gyönyörű naplemente színű festésről.

Több, mint aminek látszik

A Heybike Horizon több, mint egy szép festés, bár ez egy jó kiindulópont. Ez a piros, narancssárga és sárga színösszeállítás úgy néz ki, mint egy naplemente, amely az égen olvad. A fekete és a valamit a feketére festett motorok világában ez minden szempontból kiemelkedik.

De a festék alatt még több is történik. Igen, ez egy összecsukható, kövér gumiabroncsos e-bike variációja, amiből már számtalan másikat láttunk. De van még egy csomó más nagyszerű tulajdonsága is.

Például ez egy megfizethető, teljes felfüggesztésű konstrukció, amely valóban tisztességes felfüggesztésnek tűnik. Nyilvánvalóan ez nem high-end felfüggesztés, tekintve, hogy ez egy meglehetősen költségvetés-orientált 1499 dolláros elektromos kerékpár. De még mindig elég jól érzi magát az általános ösvényeken és a terepjáró utakon. Az elektrek tesztelt más teljes felfüggesztésű, kövér gumiabroncsos elektromos kerékpárokat, amelyek sokkal merevebbek voltak, és közel sem érezték magukat olyan kényelmesnek.

Ha valami olyasmit szeretnél, ami elnyeli az igazi ütéseket a mindennapi lovagláshoz, ez megteszi. Ha egy downhill mountain bike-ot keresel, vagy édes ugrásokat akarsz megütni, ez nem az a termék.

És persze ott van még az összecsukható funkció, bár elég nehéz lehet összecsukni az ilyen nagyméretű, kövér gumiabroncsos e-bike-okat. Ez egy majdnem 40 kilós kerékpár még összecsukva is nagyfiú.

A kormány összecsukható mechanizmusa különösen hasznos, ha egyszerűen rövidebbé akarnád tenni a kerékpárt.

Heybike Horizon műszaki adatok

Hirdetések
  • Motor: (1,200W csúcsérték) hátsó kerékagy motorja
  • Végsebesség: 51 km/h
  • Hatótávolság: 88 km
  • Akkumulátor: 48V 14,4Ah (692 Wh)
  • Súly: 36 kg
  • Terhelhetőség: 150 kg
  • Váz: 6061 alumíniumötvözet
  • Fékek: Kétdugattyús hidraulikus tárcsafékek
  • Extrák: LCD kijelző, első és hátsó LED lámpák, hátsó csomagtartó és teljes sárvédők, első és hátsó felfüggesztés, összecsukható váz, állvány.

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.