You are currently viewing 8 milliót gyűjtött ez a népszerű mémérme, egyre közelít a cél

8 milliót gyűjtött ez a népszerű mémérme, egyre közelít a cél

Hirdetések
wiener_ai-1

A Meme Kombat ($MK) már több, mint 8 millió dollárt gyűjtött össze az iGaming ökoszisztémájához, amelyben a mém karakterek feszülnek majd egymásnak a küzdőtéren.

A Web3 játékplatform a mémcsaták terén az első ilyen jellegű ajánlat. Az innováció azonban nem áll meg itt. A Meme Kombat azt is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadásokat kössenek a küzdelmek kimenetelére, ami egy újszerű csavar, amely már most bizonyítja, hogy széles kriptopublikumot vonz.

A Meme Kombat 10 millió dolláros felső célt tűzött ki maga elé, ami megmagyarázza, hogy a tőkegyűjtés jelenleg miért kap ekkora lendületet. Az előértékesítés utolsó szakaszában a befektetők versenyt futnak az idővel, hogy biztosítsák részesedésüket a kriptójátékok jövőjében.

A $MK natív token olcsó, 0,279 dolláros áron kapható, ahogy az mémérme ICO a célegyeneshez közeledik

Csak az elmúlt nyolc hétben több mint 2500%-kal nőtt a tőkegyűjtésének üteme.

meme kombat tokenimika

A Meme Kombat csapatának híre, amely egy közelgő 25 ezer dolláros nyereményjátékot ígér, még inkább ösztönzi a befektetőket – nem mintha további bátorításra lenne szükségük.

A Meme Kombat teljes tokenkészlete 120.000.000, amelynek harminc százalékát a lekötésre és a harci jutalmakra, tíz százalékát a közösségi jutalmakra, tíz százalékát pedig a decentralizált tőzsdei likviditásra fordítják. A teljes tokenkészlet ötven százaléka az ICO keretében kerül értékesítésre.

Az előértékesítés leendő résztvevőit megnyugtatja, hogy a Meme Kombat okosszerződése teljes körű biztonsági auditon esett át, és nem találtak komolyabb problémákat.

Minden jel arra utal, hogy a projekt professzionális tervezői és fejlesztői csapata érti a mémek korszellemét.

Végső soron tehát a Meme Kombat abban az irigylésre méltó helyzetben van, hogy mindenféle mémérme-közösséget meg tud szólítani. Tehát akár Pepe, Shiba Inu vagy Sponge követő vagy, a Meme Kombatnál mindenki számára van valami érdekes.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.