You are currently viewing Nintendo: Itt a Mario vs. Donkey Kong előzetes
Fotó: Nintendo / YouTube

Nintendo: Itt a Mario vs. Donkey Kong előzetes

Hirdetések
tradingview 250

A Nintendo újabb játékmegjelenésekkel készül, és az egyik olyan cím, amelyet hamarosan kézbe vehetsz, a Mario vs. Donkey Kong továbbfejlesztett változata. A játék a jövő hónapban, 2024. február 16-án érkezik a Nintendo Switchre.

Egy új videóban a Nintendo bemutatta mire számíthatnak a játékosok. Az új verzió több mint 130 pályát, kétjátékos módot, Time Attack funkciót, Plusz pályákat és szakértői kihívásokat, valamint két világot, tele új ellenségekkel és témákkal tartalmaz majd:

“Merry Mini-Land és Slippery Summit – két világ, tele új ellenségekkel és pályatémákkal, különböző játékmechanizmusokkal, hogy ne hagyjon cserben”.

Mindennek tetejébe a Mario vs. Donkey Kong Switch-en két új játékstílust is tartalmazni fog: Casual és Classic. A játékot eredeti formájában játszhatod Classicban, vagy a Casual módban kicsit könnyebbé teheted magadnak a dolgokat. Nézd csak meg a fenti trailert.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.