You are currently viewing Fortnite: kiszivárgott 3 új játékmód

Fortnite: kiszivárgott 3 új játékmód

Hirdetések
99bitcoin-tokens

A Fortnite fesztiválon három további játékmódot is leszállíthatnak, miután kiszivárgott információk a videojátékról.

Az Epic Games által fejlesztett és kiadott Fortnite 2017-ben jelent meg, és különböző platformokon játszható, többek között Xboxon, Playstationön, iOS-en és Androidon. Az alapjátékban a játékosok tárgyakat gyűjtenek, építményeket építenek, és harcolnak a végső győztesért.

A cím különböző játékmódjaiban, köztük a Fortnite-ban is ugyanaz az általános játékmenet érvényesül: Save The World, Fortnite Battle Royale és Fortnite Festival.

Ez utóbbiban a játékosok népszerű rockdalokra agitálnak, miközben a Main Stage-en a ritmusra igyekeznek leütni a hangjegyeket, vagy a Jam Stage-en hűsölni. Most a Game Rant arról számolt be, hogy az iFireMonkey kiszivárogtatásai nyomán három további játékmódban részesülhet.

Mit tartalmaznak majd az új módok?

A korai jelek szerint a Fortnite Festival rajongói egy aljátékmódot élvezhetnek majd a Music Battle formájában, de úgy tűnik, hogy az Arena és a Duel alkotja majd az új játékmódok trióját.

A meg nem erősített részletek középpontjában a játékfájlokban megbízható adatbányászok által talált játékmenet-címkék állnak.

Az iFireMonkey sejtette, hogy a Music Battle lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy legyőzzék ellenfelüket azáltal, hogy a megfelelő hangjegyeket eltalálják ugyanazon a zeneszámon. A többiekről még mindig nem adtak konkrét, hasonló információt.

A Duel, ahogy a neve is mutatja, valószínűleg két játékos versenyének ad majd otthont, míg az Arena korábban egy rangsorolt Battle Royale játékmód volt, így a Fortnite rajongók már most jelezhették, hogy mit kínál majd.

További teaserek és a közösségi médián való megjelenési dátumokkal együtt valószínűleg további teaserek következnek majd, ahogy az Epic Games befejezi ezeket a játékmódokat, miközben az adatbányászok további részleteket tudnak majd kiszedni a mestertervből.

A Fortnite fesztivál fejlesztésének következő szakasza már úton van.

fortnite cuccok a pepitan
Nézd meg a Fortnite termékeket a Pepita.hu-n

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.