You are currently viewing December 14-én jön a Tekken 8 demó a PS5-re
Fotó: Bandai Namco

December 14-én jön a Tekken 8 demó a PS5-re

Hirdetések
wiener_ai-1

Bejelentették, hogy a Tekken 8 kap egy demót, amely december 14-én válik elérhetővé PS5-ön, míg az Xbox Series X és PC játékosoknak december 21-ig várniuk kell.

A demó a játék sztorimódjának, a The Dark Awakensnek az első fejezetét és az Arcade Quest bevezetőjét kínálja – egy kiegészítő történetszálat, amely lényegében a Tekken 8 oktatóprogramjaként szolgál. Ebben a módban a karizmatikus karakter, Max oldalán dolgozhatsz, és megismerheted a Tekken alapvető mechanikáit, miközben felfedezed a vibráló, arcade ihlette környezetet.

Az Arcade Quest fantasztikus platformot kínál az új játékosoknak, hogy megtanulják, hogyan működik a játék, mielőtt beleugranak az online csatákba, továbbá segítséget nyújt a régebbi játékosoknak is, akiknek szükségük van egy kis frissítésre. Ha tehát kissé megijedtél a Tekken 8-ba való belevágástól, ez egy remek lehetőség arra, hogy felfrissítsd a tudásodat.

Ezen módok mellett a játékosok az újonnan bevezetett Super Ghost Battle rendszer mellett egy helyi versus módot is használhatnak majd. Ez a mesterséges intelligencia által vezérelt harci mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját maguk szellemei ellen harcoljanak, ami fantasztikus gyakorlóeszköz arra, hogy észrevegyék a saját megközelítésedben lévő lyukakat, amelyeket megcélozhatsz és megváltoztathatsz a következő alkalommal, amikor online ugrasz. Minél többször harcolsz a szellemeddel, annál erősebb lesz, így nehezebb kihívást jelent számodra, de annál hatékonyabb edzésmódszer.

A jelek szerint ez a demó bőséges lehetőséget tervez nyújtani arra, hogy a Tekken 8 néhány játékmódjával megismerkedjünk a 2024. január 26-i megjelenés előtt, és bár az Xbox és PC játékosoknak még egy hetet várniuk kell, megéri, hogy ízelítőt kapjanak a jövendőből.

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.