You are currently viewing Katonai szintű a Next Level Racing repülésszimulátor széke

Katonai szintű a Next Level Racing repülésszimulátor széke

Hirdetések

Szeretjük a szimulátoros játékrealizmust, és tudjuk, hogy sokan közületek is szeretik. Mostanában megnéztük a DCS World és a Microsoft Flight Simulator játékokat, és nagyon tetszik az ötlet, hogy a játékosok otthon megépíthetik saját pilótafülkéjüket.

Nagyon komoly a Next Level Racing repülésszimulátor széke

Ha azonban ezt meg akarod csinálni, akkor azt valósághűen kell kinéznie, és itt jöhet be ez az új játékülés a Next Level Racing-től. A cég neve ellenére az NLR a felszerelésével a repülésszimulátorokat is lefedik, de amikor ez a sajtóközlemény ma reggel megérkezett, felkeltette a figyelmünket, mert a Flight Seat Pro-t a Boeinggel való licencelt összekapcsolódással a következő szintre emeli, és katonai átalakítást is ad neki, amely tökéletes az olyan játékokhoz, mint a DCS World.

Hamarosan egy sorozatot fogunk indítani a legjobb felszerelésekről az otthoni pilótafülke építéséhez, és ha ezek közül az egyiket beledobod, akkor nagyszerű kezdéssel indulhatsz.

Az ülés még egy hámmal is rendelkezik az extra merítéshez, és a repülési botjának középső pozíciója és a gázkar rögzítése a gázkarhoz a játékot, még a VR-ben is gyerekjáték lesz.

A nagyobb HOTAS márkák, mint a Virpil, a VKB vagy a Thrustmaster mind különböző rögzítőfuratokkal rendelkeznek a felszerelésük alján, ami bosszantó, de a Flight Seat Pro Boeing Military Edition a botok és gázkarok széles skálájával kompatibilis repülési lemezekkel érkezik, hogy remélhetőleg megszüntesse a problémát, és megkímélje Önt attól, hogy kitörje a fúrógépet.

Ha az egészet akarod, és van elégetni való pénzed, a Next Level Racingnek van egy sor olyan mozgásplatformja is, amelyhez ezt hozzácsavarozhatod, és amely dobálni fog, miközben az égen repülsz – talán az a hám mégiscsak jól fog jönni.

A Flight Seat Pro Boeing Military Edition Boeing márkajelzéssel van ellátva, és 649 fontról (300 ezer Foring) indul, és a Next Level Racingtől kapható, de hamarosan más online kiskereskedőknél is elérhető lesz.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.