You are currently viewing Szeptember 12-én startol Indiában a Realme Buds T300

Szeptember 12-én startol Indiában a Realme Buds T300

Hirdetések
99bitcoin-tokens

A Realme legújabb készüléke, a Narzo 60x okostelefon, szinte már egy sci-fi film látványvilágát idézi, amihez képest azok a vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek vele egy időben debütáltak, már majdnem visszafogottnak tűnnek. A gyártó állítása szerint a “divat találkozása a prémium érzéssel” a Buds T300-as fülhallgatóknál, amelyek Stylish Black (aranyozott belsővel a tokban) és Youth White (szürke betéttel) színekben érhetők el.

Realme Buds T300

Ezek az új T-sorozatú tartozékok ugyanazt a 12,4 mm “titánium” dinamikus basszus meghajtót, az “HTW huzaltekercset” és az N52 mágneseket használják, mint a második legújabb Realme Buds, az Air 5s. Azonban a T300-asok ANC (aktív zajszűrés) értéke visszakúszott 30 dB-ra, szemben a néhány hónappal korábbi változat 50 dB-es kiemelkedő értékével.

Hasonlóan a T300-asok büszkélkedhetnek 50 millimásodperces “ultra-alacsony latenciával” – ami egy 1 ms-rel rosszabb érték, mint a Buds Air 5-nél. Ugyanakkor a különbség kissé elmosódik a becsült 40 órás akkumulátor-élettartammal (a tokkal együtt) szemben a drágább Air-sorozatú változatok 38 órájával.

Mindkét fülhallgató támogatja a frissített Bluetooth 5.3 szabványt, AAC/SBC kodek támogatással. Ez a Buds T300 esetében elfogadhatóbb, tekintettel arra, hogy induló áruk Indiában szeptember 12-étől mindössze INR 2,299 (~28 USD) lesz.

A Realme Buds T300 ígéretes új belépőnek tűnik a közepes árfekvésű vezeték nélküli fülhallgatók piacán. A modern stílus és a dinamikus hangzás kombinációja megfelelő választás lehet azoknak, akik keresik a jó minőségű zenehallgatási élményt, anélkül hogy túl sokat kellene költeniük.

Ez is érdekelhet:

Forrás

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.