You are currently viewing Transzparens házat kapott a Beats Studio Buds Plus, WOW?

Transzparens házat kapott a Beats Studio Buds Plus, WOW?

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az úgynevezett “Plus” változatú Beats Studio Buds állítólag véletlenül megjelentek az Amazon oldalán, még a tervezett piacra dobásuk előtt. A termékoldal feltehetően nyilvánosságra hozta a fejhallgatók adatait és árát, valamint az új, Nothing telefonra emlékeztető színeit, mielőtt eltávolították az oldalról.

A Beats-nél a  Studio Buds+ arra készülnek, hogy közvetlen konkurenciát jelentsenek a Nothing ear (2) fülhallgatóknak. Tegyék ezt átlátszó felülettel, illetve hagyományos, fekete és “Ivory” színekkel.

A transparens színváltozat az új Studio Buds+ piacra dobásakor várhatóan felváltja a hagyományos piros Beats logót. Az esemény időpontja a hírek szerint majdnem itt van, hiszen az új fülhallgatókat állítólag már május 18-án piacra dobják, kezdő áron 169,95 dollárért.

beats studio buds plus transzparens

A kiszivárgott Beats Studio Buds Plus Amazon termékoldala

Az Amazon által kiszivárogtatott termékoldal feltehetően azt is feltárta, hogy a Studio Buds+ mikrofonjai akár háromszor nagyobbak is lehetnek, mint elődeiké, esetleges zajcsökkentő specifikáció javulás érdekében.

A közeljövőben megjelenő kiegészítők állítólag akár 36 órás akkumulátor élettartammal is rendelkezhetnek, valamint tartalmazzák az Apple azon funkcióit, mint a térbeli hang és a Find My támogatást. Azonban az állítólagos korai listázás már nem található meg az Amazon oldalán a Studio Buds elődjeivel együtt.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: MacRumours

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.