You are currently viewing Jön a ChatGPT vállalkozásoknak

Jön a ChatGPT vállalkozásoknak

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Az OpenAI végre kiadott egy olyan változatot a ChatGPT-ből, amely azt ígéri, hogy megvédi az üzleti adatokat, mivel egyre több cég fontolgatja a platform használatát. Azonban a vállalatok aggódnak az adatok biztonsága miatt.

Egy blogbejegyzésben az OpenAI elmondta, hogy a ChatGPT Enterprise jobb biztonságot és adatvédelmet kínál, korlátlan nagysebességű hozzáférést biztosít a GPT-4-hez, erőteljesebb adatelemzést tesz lehetővé, így a cégek sokkal gyorsabban megérthetik az információkat, valamint lehetőség van bonyolultabb kérdések feltevésére a ChatGPT számára.

Az adatvédelem és a biztonság aggodalmat keltett a vállalatok körében, akik attól tartottak, hogy az adataikat felhasználják a ChatGPT képzéséhez. Amiatt aggódtak, hogy az eszköz használata esetleg véletlenül kiadja az érzékeny ügyfélinformációkat az AI modelleknek. Az OpenAI szerint a ChatGPT Enterprise felhasználói ellenőrzést és tulajdonjogot kapnak az adataik felett. Valamint biztosítja a cégeket arról, hogy ezeket az adatokat nem használják fel a GPT képzéséhez.

További funkciók

Olyan további funkciókat is bevezetnek, mint például a ChatGPT testreszabása a vállalati adatok ismeretével, és a még fejlettebb analitikai eszközök is hamarosan elérhetők lesznek. Az OpenAI kisebb vállalkozások számára is elérhetővé szerenté tenni a ChatGPT Enterprise-t, kedvezőbb árazási lehetőségekkel.

A cég azt mondta, hogy “az elkövetkező pár hét során minél több vállalatot bevonunk”.

Az OpenAI elmondta a The Verge-nek, hogy ez az első vállalati fókuszú termék a ChatGPT számára, és különálló a ChatGPT-től és a ChatGPT Plustól.

Azok a vállalatok, amelyek már használják a ChatGPT-t, választhatnak a jelenlegi lehetőségek között a ChatGPT-hoz való hozzáféréshez, mondta a cég egy e-mailben, vagy áttérhetnek a ChatGPT Enterprise-re, ha hozzáférést szeretnének kapni az új funkciókhoz.

Az OpenAI és a GPT-4 felhasználásával sok cég generatív AI eszközöket épített, és sokan vagy API vagy felhőszolgáltatások révén csatlakozik a GPT-4-hez. Néhány cég elkezdte létrehozni saját nagy nyelvi modell típusú rendszereit, hogy megvédje az adatait a GPT nagyobb képzési adathalmazától, ám ez sajnos körülményes megoldás a kisebb vállalkozások számára.

Olyan szállítók is megjelentek, akik biztonságot és adatvédelmet nyújtanak a GPT-4-hez hasonló generatív AI eszközökhöz való hozzáférés során, különösen azokban a szabályozott szektorokban működő cégek számára, amelyek szeretnének generatív AI eszközöket használni, miközben védik az érzékeny adatokat. Az egyetemes ChatGPT kiadásával várhatóan még nagyobb lesz a verseny a cégek számára.

Nemrégiben az OpenAI bejelentette, hogy lehetővé teszi a GPT-3.5 testreszabását, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konkrét feladatokat szabjanak testre, ami úgy tűnik, mintha a nagyobb vállalati ajánlat előtti teszt lenne a ChatGPT számára.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.