You are currently viewing Újabb részletek a Nothing Phone 2-ről
Képforrás: Unsplash

Újabb részletek a Nothing Phone 2-ről

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az elmúlt hetekben nagy hullámokat vert a Nothing Phone 2, annak ellenére, hogy csak július közepén fog hivatalosan bemutatkozni. A várakozás egyre csak nő, a vállalat pedig folytatja agresszív marketingkampányát a július 11-i bejelentés előtt. Carl Pei, a cég vezérigazgatója, megosztott néhány új információt a telefonról, beleértve a Nothing OS 2.0 kezdőképernyőjének vizuális áttekintését.

Ezek a felfedezések Pei egy viszonylag jelentéktelen tweetjéből származnak, ahol a vezérigazgató megosztotta saját kezdőképernyőjének képernyőképét, és másokat is arra bátorított, hogy tegyék ugyanezt. Ám ahogy több felhasználó, köztük a híres információszivárogtató, SnoopyTech is megjegyezte, ez lehet az első bepillantás a Nothing OS 2.0 szoftverre, amely várhatóan a Phone 2-n debütál jövő hónapban.

Mladen Hoyss, a Nothing szoftver kreatív igazgatója, korábban ebben a hónapban az XDA-nak nyilatkozva elmondta, hogy a csapatnak az a szándéka, hogy “szinte a nulláról kezdjenek” a Nothing OS 2.0 verziójával. Közben Hoyss is megosztott egy képernyőképet a Nothing OS 2.0 kezdőképernyőjéről, a Nothing szoftvertermék vezetője, Bruno Viegas, pedig szintén megosztott egy hasonló képet.

A képernyőképek ennél fontosabb információkat is adnak a Phone 2 előlapon lévő kamerájáról. Mivel látható az óra a kezdőképernyő bal felső sarkában, biztonsággal feltételezhető, hogy a készülék központi kamerát fog használni, eltérve a Phone 1 bal felső pozíciójától. Ez magyarázza, hogy Pei miért vonultatta le a Nothing Phone 2 korábban kiszivárogtatott rendereléseit, amelyek azonos szelfikamera elhelyezést mutattak, mint az modell elődje.

Még túl korai lenne bármilyen valódi következtetést levonni a Nothing OS 2.0-ról, tekintve, hogy még nem láttunk belőle sokat. De a Nothing szoftvercsapatának saját szavaiból kiindulva további változások is jöhetnek az új operációs rendszerben. A Nothing Phone 1 februárban kapta meg az Android 13-alapú Nothing OS 1.5 frissítést, miután a tesztelés még az előző év végén elkezdődött, bevezetve egy új időjárás-alkalmazást és néhány egyéb vizuális változást.

További hírek:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.