You are currently viewing Pénztárcaszaggató a Red Bull Racing elektromos biciklije
Képforrás: Stromer

Pénztárcaszaggató a Red Bull Racing elektromos biciklije

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Stromerbike bemutatta az ST7 Alinghi Red Bull Racing Limited Edition elektromos biciklit. Az állítások szerint ez az első S-Pedelec, amelyben Pinion Smart.Shift C1.12i elektronikus váltórendszer található. A Smart.Shift olyan váltási élményt biztosít, mintha egy sportautóban lennél, ahol előre beállított kezdősebességű eszközt használhatsz. A bicikli Gates Carbon övhajtást is tartalmaz, a márka szerint ezek az elemek alacsony karbantartást igényelnek.

Az ST7 Alinghi Red Bull Racing kiadású e-bike 940W-os hátsó kerék motorja 45 km/h (~28 mph) sebességgel segít a Sport üzemmódban, 52 Nm nyomatékkal. A 1,140 Wh-s akkumulátor egyetlen töltéssel akár 260 km-t (~110 mérföld) is megtehet. A telefonodat az e-biciklihez is csatlakoztathatod, így nyomon követheted a kerékpár GPS pozícióját, megtekintheted az utazási statisztikákat és beállításokat változtathatsz a Stromer OMNI alkalmazásban.

További funkciók közé tartozik a teljesen integrált ABS (antiblokkoló fékrendszer), a fényszórók és a nagyobb, 27,5 hüvelykes kerekek. Opcionális extrák között található a felfüggesztéses villa és a Kinekt felfüggesztéses nyeregcső, ami simább utazást tesz lehetővé.

A sportváz M-től XL-ig méretben lesz kapható, és tízéves garanciával rendelkezik majd. Pluszban a modellhez jár egy bőrtáska is, amelyen az ARBR logója látható. Csak 350 db Stromer ST7 Alinghi Red Bull Racing Limited Edition elektromos bicikli kerül gyártásra lesz. Az elektromos kerékpárt ráadásul konfigurálhatod is, az árak pedig egészen elképesztő 13.999 dollártól indulnak, és a legmagasabb felszereltségű modellért több mint 15.000 dollárt kérnek majd.

További hírek:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.