You are currently viewing A Samsung Galaxy S23 FE ősszel érkezhet a polcokra
Képforrás: Unsplash

A Samsung Galaxy S23 FE ősszel érkezhet a polcokra

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Samsung a chiphelyzet és a középkategóriás okostelefonok eladásainak lassulása miatt 2022-ben elállt a Galaxy S22 FE kiadásától. Az idei évben már ellentmondásos pletykák keringtek a készülék létezéséről. Azonban az utolsó kiszivárgások szerint a telefon úton van a megjelenés felé. A legutóbbi akkumulátoros minősítési szivárgás pedig tovább erősíti ennek a valószínűségét. Egy friss jelentés pedig most azt mutatja, hogy a Galaxy S23 FE elindulása több lépcsőben történhet meg.

A SamMobile forrásai szerint a Galaxy S23 FE kiválasztott piacokon fog megjelenni 2023 harmadik negyedévében. A Samsung állítólag egy szélesebb piaci bevezetést tervez a következő negyedévekben, az idei év karácsonya és 2024 eleje között. Ám jelenleg még nem tudni, mely piacokon kerül bemutatásra először.

A jelentés szerint a Samsung az Exynos 2200-at fogja használni a S23 FE modellben, beleértve az Egyesült Államokat is. Ez ugyanaz a chip, amit a cég az európai Galaxy S22 sorozatú modellekben használt.

A Samsung teljes erőbedobással alkalmazta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipet a Galaxy S23 sorozatban, így meglepő, hogy a cég visszatérhet saját Exynos chipjéhez a Fan Edition modellben. Ráadásul a Qualcomm chip kulcsszerepet játszott a Samsung 2023-as zászlóshajóinak hatalmas sikereiben. Sőt mi több, az Exynos 2200 hírhedten gyenge a teljesítményéről és a túlmelegedési problémákról. További rossz hír, hogy a S23 FE megjelenésekor a chip majdnem két éves lesz.

Az egyéb specifikációkat illetően a S23 FE jelentős kamerafrissítéssel jöhet, mégpedig 50MP-ellel, ami lehetővé teheti akár a 8K-s videofelvételt is. Úgy tűnik, hogy a 12MP-es ultraszéles kamera változatlan marad. A Samsung állítólag 128GB és 256GB tárhely-konfigurációban dobja majd piacra a telefont, 6 vagy 8GB RAM-mal. És ahogy egy friss szivárgás is megerősítette, a 4500mAh-s akkumulátor biztosítja az összes komponens működését, 25W-os gyorstöltés támogatással.

További hírek:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.