You are currently viewing Hengeres rezgéscsillapító

Hengeres rezgéscsillapító

Hirdetések
99bitcoin-tokens

A Mibim webáruházában fontos termékkör a gumi rezgéscsillapítók, másnéven a gumibakok. A gépépítő elemek között az egyik legfontosabb alkatrész, mely segítségével a gépek, berendezések által keltett rezgés csökkenthető.

Hengeres rezgéscsillapítóink közül az alábbi típusok terjedtek el:

1-es típusú hengeres gumibak: Mely mindkét oldalán csavarzattal szerelt. Többféle átmérővel és magassággal gyártják. A menetes szár része M4-es-től az M16-osig terjedhet.

2-es típusú hengeres gumibak: Egyik oldalán csavarzattal szerelt, míg a másikon menet van. Többféle átmérővel és magassággal gyártják. A menetes szár és az anya is M3-es-től az M16-osig terjedhet méretben.

3-as típusú hengeres gumibak: Mely mindkét oldalán menetes furattal rendelkezik. Anya típusú. Többféle átmérővel és magassággal gyártják. A menetes anya rész  M3-es-től az M16-osig terjedhet.

4-es típusú hengeres gumibak: Egyik felén menetes csavarral rendelkezik. A másik felén gumi rész van. Többféle átmérővel és magassággal gyártják. A menetes csavar rész  M3-es-től az M16-osig terjedhet.

5-ös típusú hengeres gumibak: Egyik felén anya résszel rendelkezik. A másik felén gumi rész van. Többféle átmérővel és magassággal érhető el. A menetes anya rész  M3-es-től az M16-osig terjedhet.

Hirdetések

GH típusú és GP típusú hengeres kialakítású gumibakok, melyen egy átmenőfurat van. Többféle átmérővel és magassággal kínáljuk. Az átmenetőfurat mérete típusonként eltér. A GH típus fém betéttel rendelkezik, a GP típus teljes egészégben gumiból készül.

Holkeres rezgéscsillapító gumibakok három féle kivitelben érhetőek el. Az 1-es típus mely mindkét felén csavarzattal van ellátva, a 2-es típus, aminek egyik oldalán csavarzat van másik oldalán anya rész és a 3-as típus, melynek mindkét oldalán csak anya rész van. Ezek a gumibakok többféle méretben érhetőek el. A csavar és menet méretük is M4-estől az M10-ig terjedhet.

Parabolikus rezgéscsillapító gumibakjaink két féle típusban érhetőek el. Egyikből egy csavarzat áll ki, míg a másik menetes anya részből áll. Ezek a gumibakok kialakításuknak köszönhetően jobban tolerálják a nagyobb elmozdulásokat.

Szeretnél te is megjelenni a PhoneBazis felületén? Vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot.

Hasonló megjelenés:

Hirdetések

Ez is érdekelhet: