You are currently viewing SEO Vibes On Tour Budapest – Keresőoptimalizálás és kapcsolatépítés egy helyen

SEO Vibes On Tour Budapest – Keresőoptimalizálás és kapcsolatépítés egy helyen

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Kíváncsi vagy a SEO világ újdonságaira? Szeretnél többet megtudni a linképítésről és kapcsolati tőkéd is gyarapítanád? Ha igen, akkor a SEO Vibes On Tour Budapest eseménye neked szól!

Csatlakozz a SEO Vibes on Tour eseménysorozatához, amelyet több országban is megrendezünk, mindegyiket a helyi SEO közösség igényeihez igazítva, miközben a jó hangulatról és a kikapcsolódásról sem feledkezünk meg.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia lenyűgöző prezentációkkal és egyedülálló hangulattal várja a résztvevőket olyan tapasztalt és sikeres előadók társaságában, akik már bebizonyították rátermettségüket és szakértelmüket azzal, hogy sikert sikerre halmozva élő bizonyítékai annak, hogy a SEO nem halott.

A SEO Vibes on Tour magyarországi konferenciáján a szakma legnevesebb helyi képviselőit kértük fel arra, hogy betekintést nyújtsanak a keresőoptimalizálással kapcsolatos újdonságokba, átfogó képet adva az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, megvizsgálva és megvitatva az egységesített nemzetközi know-how-ot is.

seo vibes budapest kozonseg

Meghívott előadóink: Papp Gábor (The Pitch), Száraz Krisztián (ChrisDry.com), Szabó Csaba (SEO Tailor) és Verdes Tamás (Zetra), akik olyan kérdéseket boncolgatva tanulmányozzák majd a piacot, mint például a Chat GPT használata a SEO-ban és a szövegírásban vagy pedig a kulcsszókutatással kapcsolatos újdonságok. Ezt követően pedig egy érdekfeszítő, mindenki számára aktuális, webshopokkal kapcsolatos esettanulmány is bemutatásra kerül majd.

Az esemény záróakkordja egy nagyszerű fórumbeszélgetés lesz, melyet Nagy Béla (SEO101) koordinál majd, Szesztay Péter (BP Digital), Asztalos Levente (Klikkmánia) és Kocsis Norbert (HiData) társaságában egyeztetve nézeteiket, tapasztalataikat, közösen gondolkodva a magyarországi keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdésekről.

Május 16-án, a SEO Vibes on Tour Budapest-i konferenciájának, a La Vida DUNA Rendezvényház ad majd otthont, mely tökéletes helyszín lesz arra, hogy Magyarország vezető SEO szakemberei színpadra léphessenek. Tudásukat és tapasztalatukat továbbadva irányadók lehetnek abban, hogy a közép-kelet európai piac végre kiemelkedhessen a globális iparág színterére is.

Az előadók teljes névsora és a konferenciával kapcsolatos részletesebb információ az esemény hivatalos oldalán olvasható: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes-on-tour/budapest

Ne hagyd, hogy fejed fölé csapjanak a SEO hullámok! Tanulj, fejlődj, lovagold meg őket és kerülj versenytársaid főlé!

Hirdetések
whitepress magyar banner

Tamás Zoltán

Érdekli a technológia világa, szereti az Apple termékeit. Szeret weboldalakat építeni, és feltörekvő SEO szakember.