You are currently viewing PS5 DualSense V2 – Kanadában tűnt fel a titokzatos kontroller
Fotó: PlayStation

PS5 DualSense V2 – Kanadában tűnt fel a titokzatos kontroller

Hirdetések

Bár a DualSense számos lenyűgöző funkciót tartalmaz, az egyik legnagyobb kritika az akkumulátor élettartama volt. Ezt orvosolhatja a vezérlő új verziója, amely az interneten jelent meg, amint azt ezidro3 Resetera felhasználó észrevette.

A “PlayStation 5 V2 DualSense Wireless Controller – White” névre keresztelt új vezérlő eredetileg a Best Buy Canada oldalán tűnt fel, a mellékelt töltőállomással és a 89,99 CAD dolláros árcédulával együtt, de a terméket azóta már levették. Az új kontroller kinézetre megegyezik elődjével, azzal a különbséggel, hogy ez az új kontroller állítólag 12 órányi játékidővel rendelkezik egy teljes feltöltéssel. A Sony részéről egyelőre nincs hivatalos hír az új eszközzel kapcsolatban.

A DualSense egy fenomenális kontroller, olyan funkciókkal, amelyek szinte ellenállhatatlanul beépíthetővé teszik bármely játékarzenálba. Az alacsony akkumulátor azonban mindig is problémát jelentett, 4-6 órányi vezeték nélküli játékidőt biztosít, attól függően, hogy milyen funkciókat használunk. Fogd meg a Dualsense Edge-et, és még kevesebb időre számíthatsz.

Ha van egy új hardver, amit a Sony a rajongók kedvéért akart hozzáadni, akkor valószínűleg ez az. Egyelőre csak fehér változat tűnt fel az interneten, de ha más színekben is kapható lesz, akkor a Sony biztosan megtalálja a módját, hogy sokak pénztárcája kinyíljon.

Ez is érdekelhet:

Forrás

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.