You are currently viewing Az iPhone 17 Pro Max 48 megapixeles teleobjektívvel érkezhet
Fotó: Independent.co.uk

Az iPhone 17 Pro Max 48 megapixeles teleobjektívvel érkezhet

Hirdetések
tradingview 250

A Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég e heti kutatásában Jeff Pu azt mondta, hogy az iPhone 17 Pro Max továbbfejlesztett 48 megapixeles teleobjektívjét az Apple közelgő Vision Pro headsetjével való használatra optimalizálják. A készüléket 2024 elején fogják kiadni az Egyesült Államokban. Pu nem közölt további részleteket az objektívről, illetve arról, hogy hogyan fog kapcsolódni a Vision Pro-hoz.

Az iPhone 15 Pro modellek 48 megapixeles fő, 12 megapixeles ultra széles és 12 megapixeles teleobjektívvel rendelkeznek. Az iOS 17.2-től kezdődően ezek a készülékek 3D mélységű térhatású videót is rögzíteni tudnak a Vision Pro-n történő lejátszáshoz. Tájképi tájolásban tartva a fő- és az ultraszéles objektívek együttesen térbeli videót rögzítenek hozzáadott mélységgel.

Az év elején Jeff Pu azt mondta, hogy az iPhone 16 Pro modellek 48 megapixeles ultraszéles objektívvel rendelkeznek majd, így az iPhone 17 Pro Max lehet az első olyan iPhone modell, amelynek hátsó kamerarendszere teljes egészében 48 megapixeles objektívekkel rendelkezik majd. A nagyobb megapixel lehetővé teszi, hogy a fényképek részletesebbek legyenek, ami hasznos lehet a képkivágásnál és nyomtatásnál.

Az iPhone 17 Pro modellek várhatóan 2025 szeptemberében jelennek meg, tehát még közel két év van hátra a megjelenésig, és lehet, hogy az Apple tervei még addig könnyedén változhatnak.

Hirdetések

Ez is érdekelhet:

Forrás

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.