You are currently viewing Egész-hétvégés aksival csábít a POCO M6 Pro
Fotó: Pricebaba

Egész-hétvégés aksival csábít a POCO M6 Pro

Hirdetések

Az új Redmi 12 5G nemrégiben debütált Indiában, és olyan népszerűnek bizonyult (állítólag már 300 000 egységet értékesítettek), hogy jelenleg nem rendelhető, amíg az Amazon India megszervezi a “következő értékesítését”. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a POCO M6 Pro bevezetése pont időben érkezett azok számára, akik olyan specifikációkat kedvelnek, mint az új Snapdragon 4 Gen 2 processzor, a microSD kártyával bővíthető memória, a 3,5 mm-es jack csatlakozó és az IR blaster.

Brutális aksi

A POCO új “5G Disrupter” modellje a 5000mAh-s “egész-hétvégés” akkumulátort kínál az indiai piacon, bár a 18W-os töltést talán egy hétköznapon kell majd megoldani. Ennek ellenére a Note 12R verziója vonzó lehet az új márka rajongói számára, mely egy jellegzetes M-sorozatú ablak effektust kínál a “50MP AI Dual Camera” modul számára.

A készülék Forest Green vagy Power Black hátlapokkal érhető el, ellentétben a 12 5G Crystal Design színével. Az M6 Pro ugyanakkor ugyanazon az áron indul: INR 10 999 (~ 133 amerikai dollár) a 4GB RAM-mal rendelkező modellért, míg a 6GB-os verzióért INR 12 999-et (~ 157 amerikai dollár) kell fizetni. Így a Redmi verzió az egyetlen, amely 8GB opciót kínál.

Hirdetések

Mindezek ellenére a Flipkart bevezetés még több választási lehetőséget kínál az indiai fogyasztóknak az új, 6,79 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Android 13-at támogató okostelefonok között.

Hirdetések

Ez is érdekelhet:

Forrás

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?