You are currently viewing Egész-hétvégés aksival csábít a POCO M6 Pro
Fotó: Pricebaba

Egész-hétvégés aksival csábít a POCO M6 Pro

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az új Redmi 12 5G nemrégiben debütált Indiában, és olyan népszerűnek bizonyult (állítólag már 300 000 egységet értékesítettek), hogy jelenleg nem rendelhető, amíg az Amazon India megszervezi a “következő értékesítését”. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a POCO M6 Pro bevezetése pont időben érkezett azok számára, akik olyan specifikációkat kedvelnek, mint az új Snapdragon 4 Gen 2 processzor, a microSD kártyával bővíthető memória, a 3,5 mm-es jack csatlakozó és az IR blaster.

Brutális aksi

A POCO új “5G Disrupter” modellje a 5000mAh-s “egész-hétvégés” akkumulátort kínál az indiai piacon, bár a 18W-os töltést talán egy hétköznapon kell majd megoldani. Ennek ellenére a Note 12R verziója vonzó lehet az új márka rajongói számára, mely egy jellegzetes M-sorozatú ablak effektust kínál a “50MP AI Dual Camera” modul számára.

A készülék Forest Green vagy Power Black hátlapokkal érhető el, ellentétben a 12 5G Crystal Design színével. Az M6 Pro ugyanakkor ugyanazon az áron indul: INR 10 999 (~ 133 amerikai dollár) a 4GB RAM-mal rendelkező modellért, míg a 6GB-os verzióért INR 12 999-et (~ 157 amerikai dollár) kell fizetni. Így a Redmi verzió az egyetlen, amely 8GB opciót kínál.

Mindezek ellenére a Flipkart bevezetés még több választási lehetőséget kínál az indiai fogyasztóknak az új, 6,79 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Android 13-at támogató okostelefonok között.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Forrás

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.