You are currently viewing Vivo V29 Lite 5G – A közeljövő legígéretesebb okostelefonja?

Vivo V29 Lite 5G – A közeljövő legígéretesebb okostelefonja?

Hirdetések

Az értesülések szerint a Vivo hamarosan piacra dobja V29 sorozatát, amely három modellt tartalmaz majd – a Vivo V29 Lite-ot, Vivo V29-et és Vivo V29 Pro-t. A legfrissebb hírek szerint az első a Lite változat lesz, amelyet a Google Play Konzolban észleltek. Most a készülék jóváhagyást kapott a Global Certification Forum (GCF)-tól, ami azt jelzi, hogy hamarosan piacra kerül.

A GCF adatbázisa szerint a Vivo V29 Lite 5G, amelynek V2244 modellszáma lesz, FHD+ képernyővel rendelkezik, AMOLED panelel, és ujjlenyomat érzékelővel. A készülék várhatóan Android 13 és a FunTouch OS rendszeren fog futni, és a Snapdragon 695 chipkészlettel lesz felszerelve, amelyet 8 GB RAM kísér.

Mukul Sharma közzétette a következő tweetet a CGF jóváhagyásáról:

Kezdeti kiadás Kínában

Fontos megjegyezni, hogy ugyanez a készülék a Vivo Y78 6G néven kerül értékesítésre a kínai piacon. Az Y78 már jóváhagyást kapott Kínában, és várhatóan egy 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 44W-os gyors töltést.

Eközben a Vivo piacra dobta Kínában a Vivo Y78+ 5G középkategóriás telefont. A készülék ívelt élekkel ellátott OLED kijelzővel rendelkezik, 50 megapixeles dupla hátsó kamerával, optikai képstabilizátorral, Snapdragon 695 chipkészlettel és 44W-os gyors töltéssel.

További információkért a készülék specifikációiról látogass el erre az oldalra.

A Vivo V29 Lite 5G jóváhagyásának megkapása után hamarosan piacra kerül a készülék.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
  • 300 millió dolláros büntetést kapott a Huawei beszállítója
  • Bill Gates szerint 18 hónapon belül az AI chatbotok segíthetik az amerikai diákokat írásban és olvasásban

Cikk forrás: ghacks.net

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.