You are currently viewing Galaxy Ring egészség nyomom követési funkciója – képek
Fotó: Rita El Khoury / Android Authority

Galaxy Ring egészség nyomom követési funkciója – képek

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
wiener_ai-1

A Samsung várhatóan 2024. július 10-én, a Samsung Unpacked eseményen jelenti be a Galaxy Ringet, amely felrázhatja a fitnesz piacot. A Samsung már megmutatta, hogyan néz ki a Ring, és a kiszivárgások révén különböző ízelítőket láthattunk a funkcióiról. Az Android Authority egy kis ízelítőt kapott néhány olyan funkcióra, amelyeket a Galaxy Ring a Samsung Health alkalmazáson belül fog lehetővé tenni.

Az APK teardown segít megjósolni azokat a funkciókat, amelyek a jövőben érkezhetnek egy szolgáltatáshoz a work-in-progress kód alapján. Előfordulhat azonban, hogy az ilyen előre jelzett funkciók nem jutnak el a nyilvános kiadásig.

Sikerült aktiválni egy csomó Galaxy Ring-központú egészségügyi funkciót a legújabb Samsung Health alkalmazásban. Kezdetnek a felhasználók a Galaxy Ring segítségével mérhetik majd a pulzusszámukat és a stresszt, és így fog kinézni a UX az alkalmazáson belül:

Samsung-Health-Stress-tracking-1000w-2222h.jpg

Samsung-Health-Heart-rate-measurement-1000w-2222h.jpg

Továbbá, a Galaxy Ringet használhatja majd a bőrhőmérséklet mérésére és a menstruáció előrejelzésére is. A Galaxy Ringet a horkolás észlelésére is használhatod majd, bár ehhez a Galaxy Watch-hoz hasonlóan szükség lesz a telefonra, mint társra.

A Samsung Health-en belüli horkoláskövetéshez a telefonodnak a közelben kell lennie és töltődnie kell, és engedélyezned kell a Samsung Health számára, hogy a telefonodon keresztül hangfelvételt készítsen a horkolás érzékeléséhez. A végén időbélyegzett hangfelvételeket kapsz a horkolásodról és a nehéz légzésedről, bár a Galaxy Watch-nak itt már kevésbé van szerepe. Az Android Authority szerint, a Galaxy Ring a Galaxy Watch-hoz hasonlóan fog működni.

Ezek is érdekelhetnek:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.