You are currently viewing Új YouTube prémium előfizetések jöhetnek

Új YouTube prémium előfizetések jöhetnek

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
99bitcoin-tokens

A YouTube új terveken dolgozik a YouTube Premium előfizetésekkel kapcsolatban – közölte a vállalat csütörtökön egy közösségi bejegyzésben. “Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy több tervezési lehetőséget kínáljunk a felhasználóknak azáltal, hogy a meglévő ajánlatainkat több régióra terjesztjük ki, miközben új terveket vezetünk be, és megvizsgáljuk, hogyan oszthatják meg előnyeiket barátaikkal a jövőben” – olvasható a YouTube csapat egyik Hazel néven azonosított tagjának bejegyzésében.

Jelenleg csak néhány YouTube Premium tervezet létezik: Egyéni havonta 13,99 dollárért (vagy 12 hónapig 139,99 dollárért); Családi havonta 22,99 dollárért; és Diák havonta 7,99 dollárért. Az előfizetéssel olyan előnyökhöz juthatsz, mint a reklámmentes videók, a videók letöltése offline nézéshez, valamint a YouTube zenei könyvtárához való reklámmentes hozzáférés. A csütörtöki bejegyzés nem részletezte, hogy az új csomagok közül melyik hogyan nézhet ki, vagy milyen előnyökben lehet részed.

A YouTube új funkciókkal bővíti a Prémium előfizetők számára is, amint azt a közösségi bejegyzés és egy külön blogbejegyzés részletezi. Az AI-alapú “jump ahead” funkció, amely nemrég indult el Androidon, “a következő hetekben” érkezik iOS-re. Androidon a Prémium felhasználók kép a képben módban nézhetik majd a YouTube rövidfilmeket (ez a funkció a TikToknál már elérhető).

A Premium előfizetők emellett hozzáférhetnek egy maroknyi kísérlethez is, amelyekhez csatlakozhatnak, például a rövidfilmek kötegeinek automatikus letöltése a telefonra, hogy offline is nézhessék, a beszélgető AI asszisztens (amelyet a vállalat egy korábbi tesztet követően hoz vissza), valamint az asztali számítógépen újratervezett nézési oldal.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.