You are currently viewing Kiszivárgott a Redmi Note 14 Pro első néhány részlete
Fotó: Notebookchecker

Kiszivárgott a Redmi Note 14 Pro első néhány részlete

Hirdetések

A Redmi Note 13 sorozatú telefonok utódai várhatóan körülbelül három hónapon belül landolnak. Bár a Xiaomi nem mondott semmit az új termékcsaládról, a Redmi Note 14 Pro első néhány részlete kiszivárgott. Ez a szivárgás a Digital Chat Stationtől, egy ismert Weibo tipstertől származik.

A szivárogtató arról számol be, hogy a Note 14 Pro 50 MP-es “nagy” fő kamerával fog rendelkezni. Összehasonlításképpen, a Note 13 Pro 5G hátlapján 200 MP-es elsődleges érzékelő volt. A Digital Chat Station nem osztotta meg, hogy ez az 50 MP-es egység melyik konkrét szenzor, de lehet, hogy a Sony Lytia LYT-600-as szenzoráról van szó.

Redmi-Note-14-Pro
Fotó: Digital Chat Station – Weibo

Míg ez jó hír lenne a Redmi Note 14 Pro számára, a rossz hír az, hogy a tippadó arról számolt be, hogy a telefonban nem lesz teleobjektív szenzor. Az előd sem rendelkezett ilyennel. A Xiaomi a Note 13 Pro 5G-nél a 200 MP-es szenzort egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makróval párosította.

Amellett, hogy megosztotta ezt a kevés információt az elsődleges kameráról, a Digital Chat Station arról számolt be, hogy a Note 14 Pro 1,5K kijelzővel fog rendelkezni. Ez állítólag egy “mikrogörbített” képernyő lesz, középre helyezett lyukasztással. A Redmi Note 13 Pro 5G (Amazonon kapható) hasonló kijelző specifikációval rendelkezett, így nem biztos, hogy ebben a tekintetben frissítést látunk.

Egyelőre ennyit osztott meg a Weibo tippadója, de az új széria már korábban is felbukkant az IMEI adatbázisban. Ez arra utalt, hogy a potenciális megjelenési időzítés szeptemberben lesz, aminek van értelme, mivel a Redmi Note 13 Pro tavaly szeptemberben indult Kínában.

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.