You are currently viewing Smart Camera C300 Dual Camera Edition: a Xiaomi hamarosan elindítja a crowdfundingot
Xiaomi Smart Camera C300 Dual Camera Edition, fotó: Xiaomi

Smart Camera C300 Dual Camera Edition: a Xiaomi hamarosan elindítja a crowdfundingot

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
wiener_ai-1

A Xiaomi bejelentette a Smart Camera C300 Dual Camera Editiont, amelyhez hamarosan tömegfinanszírozás indul Kínában. Ahogy a neve is mutatja, a modell két kamerát kínál, amelyek különböző irányokba tudnak mutatni, így nagyobb területet lehet felmérni.

Smart Camera C300 Dual

Az új Smart Camera C300 csúcsán egy 6 mm-es teleobjektív található, amely 360°-os pásztázásra és 88°-os dőlésre képes. Ez a kardánlencse intelligens módon képes a mozgást követve pásztázni, vagy maga választhatja ki a látószöget. Alatta egy fix 2,8 mm-es rövid fókuszú objektív található. Mindkét 3 megapixeles kamera 2 304 x 1 296 px felbontást biztosít, az éjszakai felvételek rögzítéséhez pedig infravörössel is rendelkezik.

Az AI-eszközök között szerepel az arcfelismerés, az ember- és hangfelismerés, valamint a virtuális határok beállítása. A vezérlés a Mijia alkalmazásban érhető el, és a Xiaomi HyperOS Connectnek köszönhetően összekapcsolhatod az eszközt az okosotthon termékeiddel. További jellemzők közé tartozik a dual-band Wi-Fi 6, a 128 MB-os helyi tárhely és a 256 GB-os microSD-kártya támogatása.

A Xiaomi Smart Camera C300 Dual Camera Edition crowdfunding kampánya június 12-én indul Kínában. A támogatók 269 jüant (~37 dollár) ajánlhatnak fel a Xiaomi Youpinál, hogy megkapják a készüléket. A termék várhatóan 299 jüanért (~41 dollár) kerül majd a kiskereskedelembe, bár az nem világos, hogy mikor kerül általános értékesítésre.

Azt sem tudni, hogy a vállalat piacra dobja-e a készüléket Európában, ahol már az eredeti Xiaomi Smart Camera C300-at is árulja 41 euró körüli áron.

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.