You are currently viewing VPN most 67%-kal olcsóbban
Képforrás: Unsplash

VPN most 67%-kal olcsóbban

Hirdetések
tradingview 250

Manapság egyre fontosabb VPN-t használni az internetezéshez. Természetesen ingyenes VPN-t is választhatsz, ha csak böngészéshez van szükséged rá, az érzékeny adatokkal és fájlokkal rendelkezőknek viszont olyanra van szükségük, amely egy kicsit több biztonságot kínálnak.

Az olyan funkciók, mint a rosszindulatú programok elleni védelem, a személyazonosság-lopás elleni védelem és a magas szintű titkosítás kulcsfontosságúak az adatok biztonságának megőrzésében, de ezek a biztonsági funkciók általában nem olcsók. A NordVPN azonban most egy kiváló ajánlatot kínál az éves és 2 éves csomagjaira, amely mindezt és még többet is kínál hihetetlen áron, akár 67%-kal kedvezőbben a VPN-előfizetési csomagok előzetes költségeit.

nordvpn 1 eves csomag

Irány a NordVPN

Miért éri meg ez a NordVPN a pénzt?

Számos oka van annak, hogy a NordVPN-t ilyen magasra helyeztük a legjobb VPN-szolgáltatások listáján. Ezek között van a lenyűgöző sebessége és a biztonsági funkciói. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a NordVPN egyesek számára költséges befektetés lehet.

Hirdetések

Ez határozottan egy jelentős összegű pénz lehet a magyar internetezőknek, amit a biztonságosabb böngészésért kell kifizetni. A VPN-ek esetében azonban azt kapsz amiért fizetsz. A drágább szolgáltatások jobb védelmet, nagyobb hálózati sebességet és egyéb olyan elengedhetetlen biztonsági funkciókat kínálnak, amelyeket az olcsóbb VPN-ek nem.

Az olyan dolgok, mint a rosszindulatú programok elleni védelem, az utánkövető sütik és a reklámblokkolók, sőt, még az adattörés-ellenőrzők is további védelmi rétegeket adnak a böngészés során. A NordVPN Plus és az Ultimate csomagjai, amelyek a legjobb értékeket kínálják, mindezekkel rendelkeznek. Az Ultimate szolgáltatással azonban olyan további funkciókat kaphatsz, mint az akár 100 000 dollárig terjedő kiberzsarolás elleni védelem, az akár 1 millió dollárig terjedő személyazonosság-lopás helyreállítási juttatások, sőt, még 1 TB titkosított felhőalapú tárhely is.

Bár a NordVPN kevesebb szerverrel rendelkezik, mint néhány más, a piacon lévő csúcsopció, ezt kivételes biztonsági funkciókkal és nagy sebességű hálózatokkal kompenzálja – mindezt egyszerre akár 6 eszközre. Ez magában foglalja a laptopot, az okostévét, a telefont és még sok mást is.

Kiváló befektetés lehet az eszközeid és a nyugalmad számára. Ahogy a fenti képen is látszik, az 1 éves előfizetésnél kb 60 font + áfa összeget kell fizetni. Figyelembe véve, hogy mit kínál a NordVPN, ez az egyik legjobb VPN-ajánlat, amit most beszerezhetsz. Ha még nincs VPN-ed, akkor érdemes lehet kihasználni ezt az ajánlatot.

Irány a NordVPN

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.