Ahhoz, hogy az M4 Sport-ot nézhesd külföldről egy olyan VPN-re lesz szükséged, mint például a NordVPN. Az ajánlói linkünk segítségével pedig az éves csomag mellé ingyen hónapokat kaphatsz.

A legtöbb szolgáltatás IP cím alapján azonosítja be a tartózkodási helyed, és ez alapján dönti el, hogy hozzáférhetsz-e egyes tartalmakhoz vagy sem. Az M4 Sport esetében is hasonló a helyzet, ám ezt egy VPN-el meg lehet oldani.

Akár a NordVPN-t használod, akár egy másik VPN szolgáltatót, annyit kell tenned csupán, hogy egy budapesti szerverre csatlakozol. Amint ez megtörtént, megnyithatod az M4 Sport-ot vagy más magyarországi oldalt.

nordvpn 1 eves csomag

Miért szeretjük a NordVPN-t?

A könnyű és gyors regisztráció után csak töltsd le a számítógépedre a programot. A bejelentkezés után pedig kiválaszthatod a magyarországi szervert, és kész is! Máris nézheted az M4 Sport-ot.

A szoftver elérhető iPhone-ra, Mac-re és Androidra is. Továbbá valószínűleg Google Chrome bővítményként is telepíthető, ha gyorsabb hozzáférést szeretnél. (Hozzáférést nem sávszélességet – tehát talán kényelmesebben lehet megnyitni)

Ha Apple készüléket használsz, akkor engedélyezned kell a felugró VPN beállításokat.

nord vpn csatlakozas magyarorszaghoz

A letöltés után így fog kinézni a szoftver a számítógépeden. Kattints a bal oldalon lévő Magyarország (Hungary) szövegre, vagy kikeresheted országunkat az interaktív térképen is, és kattints a kis pöttyre.

Ezután a csatlakozás végbemegy, láthatod, hogy Connected Hungary #57 – tehát a magyarországi 57-es szerverre kapcsolódott.

m4 sport elo
Forrás: M4 Sport

Kész is vagy!

Irány a NordVPN