You are currently viewing Még egy napig 20% kedvezmény erre a SEO eszközre

Még egy napig 20% kedvezmény erre a SEO eszközre

Hirdetések
dogeverse banner

A kulcsszókutatás kulcsfontosságú elem a keresőoptimalizálás (SEO) során. Ez a folyamat azonosítja azokat a kulcsszavakat vagy kifejezéseket, amelyekre a célcsoportunk legvalószínűbben keres a keresőmotorokban, mint például a Google. A megfelelő kulcsszavak kiválasztása segít a weboldalak tartalmának optimalizálásában, hogy többször jelenjenek meg a keresési eredmények között.

Ezen kulcsszavak megfelelő elhelyezése és gyakori használata a weboldalon segít növelni a látogatók számát és javítani az organikus forgalmat. Emellett segít konkurenciánk előtt maradni a keresőmotorokban, ami növeli a weboldalunk sikerességét és láthatóságát. Az átfogó kulcsszókutatás és -optimalizálás hatékony eszköze a digitális marketingnek és az online sikernek.

Most egy olyan eszközt mutatunk be, amely még egy napig 20%-os kedvezménnyel érhető el. Ez pedig nem más, mint a Lowfruits.

A cikk ajánlói linket tartalmaz, amely után jutalékot kaphatunk, ám ez neked semmibe sem kerül.

Mi az a Lowfruits?

A Lowfruits nevű szoftver az úgynevezett long-tail kulcsszavak keresésére a legalkalmasabb. A nagyobb nyelvek mellett szerencsére ez a program egy elég nagy magyar nyelvű adatbázissal is rendelkezik, így a magyar weboldalak számára is egy jó választás lehet.

A programot online kell használni, nincs letölthető alkalmazásuk.

Hogyan használjuk a Lowfruits szoftvert?

Hirdetések

A program nagyon letisztult, könnyedén lehet használni, amiből most pár lépést be is mutatunk. Ha bővebben érdekel a szoftver használata, akkor érdemes a honlapjukon található Academy menüpontban lévő cikkeket elolvasgatni, és a videókat megnézni.

De akkor nézzük meg, mit is tud a Lowfruits.

Kulcsszókeresés

Első lépésként kattintsunk a KWFinder menüpontba, és adjuk meg a fő kulcsszavunkat. A mi esetünkben legyen most a telefontok. Állítsuk be az országot és a nyelvet.

lowfruits kulcsszokereses 1

Az Advanced Options lenyíló menüpontra kattintva további hasznos beállítási lehetőségeink vannak. Hozzáadhatunk még kulcsszavakat, vagy beállíthatunk kizáró kulcsszavakat.

Ami egy jó beállítási lehetőség lehet a domain címünk megadása. Így a szoftver sokkal pontosabb javaslatot tud adni nekünk a kulcsszókutatáshoz.

lowfruits kulcsszokereses advanced opciok

Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Find Keywords gombra. Egy rövid gondolkodás után pedig a szoftver kidobja nekünk az eredményt.

lf eredmeny

Kattintsunk az Access gombra, és máris megnézhetjük azt a 4250 kulcsszót, amit a program talált számunkra.

A következő képernyő fogad minket. Itt pedig jöhet az elemzés.

Az 1-es számmal jelölt Fetch Volume gombbal lekérhetjük a keresési mennyiséget. Ez ingyenes! Nem használ fel kreditet. Ha gondoljuk az Export All Keywords gombbal (mellette) letölthetjük az egész lista tartalmát XLS formában, és Excellel könnyedén megnyithatjuk további elemzésre, szűrésre, stb.

lowfruits kw elemzes

A 3-as számmal jelölt lehetőséggel pedig lekérhetjük az adott kifejezés keresési eredményét (SERP) a Googleből, és megmutatja nekünk, hogy vannak-e “gyenge pontok” a találati listán. Tehát megmutatja a szotfver, hogy a weboldalunk labdába tud-e rúgni a találati listán, könnyedén előre kerülhet-e.

A példa kedvéért az “egyedi fényképes telefontok olcsón” kifejezést lekértük.

talalati lista eredmeny

A Weak Spots mutatja, hogy a találati listában a weboldalunknál “gyengébb” oldalak szerepelnek elől, és ezeket “könnyebben” meg tudnánk előzni. Ahogy látjuk erre kifejezésre kevesebb, mint havi 10 keresés van, és az első helyen elhelyezkedő oldalon megjelenő szószám átlaga 478 szó. Tehát legalább 500 szót kellene írjunk erről a kifejezésről, hogy versenyben legyünk az első helyekért.

Ha figyelmes vagy, feltűnhetett, hogy megjelent egy extra kifejezés is az eredmények közt, 4250-ről 4251-re emelkedett a kulcsszavak listája, mert az általunk elemzett kifejezésre relevánsnak találta a Pitbullcase-t is, így azt hozzáadta. Minden egyes lekérdezés egy kreditet levon az egyenlegünkből, így figyeljünk arra, hogy az értelmetlen kifejezésekre ne pazaroljuk el a kreditjeink.

Egy pár szót még érdemes szólni a “gyengébb” oldalakról. A szoftver minden DR20 érték alatti oldalt zölden jelöl, akiket könnyebben meg lehet előzni.

A hologramos telefontok kifejezésre pedig ahogy látjuk már egy sokkal erősebb találati listát kapunk, akikkel nehezebb lesz versenyezni. Szerencsénkre még mindig van két oldal, akikkel versenybe szállhatunk a helyezésükért, ha ezt a kulcsszót szeretnénk megcélozni.

hologramos telefontok kulcsszo elemzes

 

Ár

A szoftver kétfajta csomagot kínál. Az egyik, amelyhez 20%-os kedvezményt kaphatsz most, a kredit rendszer. Itt előre megvásárolhatsz egy bizonyos mennyiségű csomagot, és ezt felhasználhatod az év során bármikor. Nem fog lejárni.

Lowfruits credit kedvezmeny

Ha okosan használod fel a kreditjeid, akkor egy 2000 db-os csomag is elég lehet hónapokig. Ha ezt az eszközt használnád több weboldalhoz, vagy ügyfeleid kulcsszókutatásához, amihez a keresési mennyiségre is szükséged van, akkor viszont gyorsan elfogyhatnak a kreditek.

Előfizetés

A másik megoldás, hogy előfizetsz a szoftverre. Két csomagot kínál a Lowfruits. Egy Standard és egy Premium csomagot, amelyre havi vagy éves csomagban fizethetsz elő. A Standard csomag ára sem tűnik drágának egy dinamikusan fejlődő weboldalnak.

lowfruits elofizetes

Megéri a Lowfruits SEO eszköz?

Most, hogy egy kicsit közelebbről is megismerted a szoftvert, eldöntheted, hogy mennyire éri meg neked ez. Szerintünk sosem árt kipróbálni pár új lehetőséget, főleg, ha épp kedvezményes áron juthatunk hozzá.

A program megbízhatóan működik, és egy 2000 kredites csomag sem kerül túl sokba. A 20 dollár jelenleg kb 7500 Ft-ba kerül, és ez viszonylag gyorsan “visszahozhatja az árát”.

Az ajánlói linkünk segítségével támogathatod a PhoneBazist is.

**** Avangate ****

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.