You are currently viewing Megjelent a DJI Osmo Action 4 kamera

Megjelent a DJI Osmo Action 4 kamera

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A DJI bejelentette az Osmo Action 4 nevű új akciókameráját, amit a cég az “adrenalin-függő kalandkeresők legfőbb társának” ír le.

Az Osmo Action 4-et kifejezetten akciófelvételek rögzítésére tervezték.

A kamera 1/1.3″-os képszenzorral van ellátva, ami jelentős javulás a korábbi Action 3 modellel szemben. Továbbra is f/2.8-as rekeszértékkel, 155 fokos látómezővel rendelkezik és akár 120 képkocka/másodperc sebességű 4K videó készítésre is alkalmas lehet. A kamera úgy tűnik minden igényt kielégít.

dji osmo 4 kamera plakat
Fotó: Starprix

Számos fényképezési mód áll rendelkezésre az extrém sportokhoz, beleértve a 360 fokos HorizonSteady módokat a függőleges felvételekhez, vízszintes felvételekhez, FPV felvételekhez, Wi-Fi élő közvetítéshez, és sok máshoz. A DJI szerint a színhőmérséklet-érzékelő képes biztosítani az élénk, valósághű árnyalatokat kültéri, beltéri és víz alatti felvételeknél is.

Az Osmo Action 4 kamerája akár 2,5 óráig képes filmezni, a gyorstöltési funkció pedig 18 perc alatt képes 80 százalékos töltöttséget biztosítani. Az akkumulátor ellenáll a fagyos hőmérsékleteknek, a kamera pedig vízálló, akár 18 méter mélyen is képes felvételeket készíteni tok nélkül.

Egyéb funkciók közé tartoznak a kettős érintőképernyők, a Quick Switch gomb a módok gyors váltásához, beépített mikrofonok, valamint a hangvezérlési opciók.

Az Osmo Action 4-hez számos kiegészítő érhető el, például sisakrögzítő, mellkas rögzítő, vízálló tok, kerékpársín rögzítő, csuklópánt, hátizsák rögzítő, nyakrögzítő, és lebegő fogantyú.

Az Osmo Action 4 Standard Combo 179.990 forintért vásárolható meg a DJI weboldalán.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.