You are currently viewing Felújított iPhone 13 garanciával – itt a Rejoy.hu

Felújított iPhone 13 garanciával – itt a Rejoy.hu

Hirdetések
sealana -0

Miért nyúlnál mélyen a pénztárcádba egy új telefon vásárlása esetén, amikor óriási kedvezménnyel is hozzájuthatsz a legújabb iPhone modellek egyikéhez, akár egy menő iPhone 13-hoz is, csupán néhány kattintással? Egy használt telefon vásárlása nemcsak gazdaságos, de a Rejoy.hu-nak hála biztonságos alternatíva is.

A javított telefon pont olyan, mint az új

Ha már valaha megfordult a fejedben, hogy használtan vásárolj telefont, biztosak vagyunk abban, hogy a számtalan rémtörténet és pórul járt vásárlók rettentettek el az üzlet nyélbe ütésétől.

Az óvatosság nyilván nagyon fontos, éppen ezért a Rejoy.hu alapítói extra figyelmet szentelnek annak, hogy minden hozzájuk beérkezett telefon megfelelő ellenőrzésen menjen keresztül. A többlépcsős ellenőrzés során szakemberek bizonyosodnak meg arról, hogy a használt iPhone a lehető legjobb állapotban kerüljön új tulajdonosához.

Az ellenőrzés során hardver és szoftver tesztet végeznek, ezután pedig a telefon esztétikai állapotát, a gombokat, kamerákat, hangszórókat is megvizsgálják, aminek köszönhetően a felújított telefonok az újhoz képest 85-90%-os állapotban kerülnek értékesítésre.

iphone keszulek

Pontosan azt kapod, amit a honlapon látsz

Hirdetések

A felújított telefonok pontosan ugyanolyan állapotban kerülnek hozzád, mint amit a képeken látsz. Minden telefon, így az iPhone 13 esetében is szerepel a készülék mellett egy részletes leírás a telefon műszaki állapotáról és paramétereiről.

A részletes leírás mellett pedig profi, HD minőségű képek mutatják be a telefont, így a csomagban biztosan nem zsákbamacskát találsz majd. Sőt, mivel a telefonok akár 40-60%-kal olcsóbban kerülnek értékesítésre, még akár egy újabb szériás telefonra is beruházhatsz az eredetileg tervezett összegből.

Gyors és biztonságos adásvétel

Ha a Rejoy.hu-n vásárolsz, nem kell attól félned, hogy előre utalás után nem küldi a hirdető a kifizetett terméket, vagy nem az lesz a csomagban, amit megvásároltál.

A Rejoy.hu minden készülék esetén 30 napos pénzvisszafizetési és 12 hónap javítási garanciát vállal, ezzel téve teljesen biztonságossá a használt okostelefon adásvételt.

A telefon megrendelése pedig olyan egyszerű, mintha a heti bevásárlást rendeznéd online. A kiválasztott telefont fizetés után néhány napon belül egy futár szállítja házhoz, ami neked egy forintba sem fog kerülni, hiszen a megrendelés tartalmazza a szállítás árát.

További vendégcikkeink:

Hirdetések

 

Képforrás: Canva

Szeretnél te is cikket közzétenni a PhoneBazison? Megtalálsz minket a WhitePress tartalommarketinges weboldalán.

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.