utesallo-kek

Többrétegű biztonság

Ha te is gyakran leejted a telefonod, akkor ez a telefontok amire szükséged van.

Erős külső “páncélja” megóvja a telefonod az ütődéstől, a portól, így kényelmesen végezheted a munkádat, vagy kirándulhatsz a szabadban.

 

Legyen élmény a videónézés

Beépített kitámasztó segítségével élvezetes a videónézés.

Csak nyisd ki, támaszd meg, és már indíthatod is a videót!

Kiemelt Ajánlatunk!

  • Elegáns Textúra

Kellemes tapintás és szemgyönyörködtető design! Ráadásul minden csatlakoztatási ponthoz könnyen hozzáférhetsz!

  • Rendkívüli Rugalmasság

Ilyen könnyen még nem cseréltél telefontokot!

  • Megbízhatóság

Kiváló minőségű puha anyagból készült, amely nagy védelmet nyújt a cseppektől, karcolásoktól, szennyeződéstől, portól, vagy tűzokádó sárkánytól

További kiemelt ajánlatunk

Rendelj vezetéknélküli Bluetooth headsetet, Carbon mintás telefontokot, vagy ütésálló telefonvédőt, és 9900 Ft felett a házhozszállítást mi álljuk!

Szállítási információ

Foxpost

Szállítási idő 3-5 munkanap. A szállítási költség a rendelés nagyságától függ. 9900 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj 990 Ft. Ha a rendelés meghaladja a 9900 Ft összeget, akkor a szállítási díjat elengedjük és nem számítunk fel semmilyen extra költséget.  Alap esetben a csomagot a Foxpost szállítja ki. Nagyobb rendelések esetén pedig futárszolgálat segítségével küldjük el a termékeket a vásárlóhoz. További információk, az alábbi linken érhetőek el:

Fizetési információ

barion fizetesi opciok

Utánvételes, banki átutalás, valamint bankkártyás fizetési módok állnak rendelkezésükre az ügyfeleinknek. Banki átutalás illetve bankkártyás fizetés esetén a termék árának beérkezését követően kerül a csomag feladásra. Utánvételes fizetésnél a helyszínen történik a csomag árának kifizetése.

Close Menu
×
×

Kosár

Buy for 9 900 Ft more and get free shipping