iPhone 7/8

Bár technológiában nem sok különbség van az iPhone 7 és a 8 között, utóbbi az üvegborítású hátlap miatt kicsit sérülékenyebb. Így javasoljuk, hogy egy erős tokot használjatok hozzá, ami megóvja a telefont, illetve hosszú távon a pénztárcád is.

Szilikon tokok

Kíváló minőségű anyagból készült termékeink rendkívül sikeresek. Nem csak kedvező áruk miatt, de tartósságuk miatt is.

Kihajtható (flip) tokok

Kíváló minőségű anyagból készült termékeink rendkívül sikeresek. Nem csak kedvező áruk miatt, de tartósságuk miatt is.

Szállítási idő 3-5 munkanap. A szállítási költség a rendelés nagyságától függ. 5990 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj 990 Ft. Ha a rendelés meghaladja az 5990 Ft összeget, akkor a szállítási díjat elengedjük és nem számítunk fel semmilyen extra költséget.  Alap esetben a csomagot a magyar posta szállítja ki. Nagyobb rendelések esetén pedig futárszolgálat segítségével küldjük el a termékeket a vásárlóhoz. További információk, az alábbi linken érhetőek el:

Utánvételes, banki átutalás, valamint bankkártyás fizetési módok állnak rendelkezésükre az ügyfeleinknek. Banki átutalás illetve bankkártyás fizetés esetén a termék árának beérkezését követően kerül a csomag feladásra. Utánvételes fizetésnél a helyszínen történik a csomag árának kifizetése.

Close Menu
0
Kosár tartalma
×
×

Kosár

Buy for 9 900 Ft more and get free shipping