TERMÉK INFORMÁCIÓK

TERMÉK INFORMÁCIÓK

Milyen minőségűek a termékek?

A tokjaink különböző anyagúak, kemény hátlapok, flipes bőrtokok, szilikon tokok, amelyeknek a sűrűsége, színe eltérő, ezért a színek és a minőség kis mértékben eltérhetnek a monitoron látottaktól.
Nagyon fontos, hogy  minden esetben jó minőségű termékeket értékesítünk. Minden termékünket teszteljük, követjük a divatos, egyedi formavilágot az aktuális trendnek megfelelően. 

Kérdés esetén bizalommal fordulj hozzánk a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken.
Készségesen segítünk bármilyen kérdés vagy kérés esetén.

 Nem szerepel a honlapon az a termék, amit szeretnék. Mi ilyenkor a teendő?

Kérlek, küldj nekünk egy e-mailt az info@phonebazis.hu e-mail címre, vagy jelezd a „facebook chat” menüpontban (jobb alsó sarok) és írd le, hogy mi az a termék, amit szeretnél akár képekkel bemutatva, illetve kérlek add meg a készüléked pontos típusát is. Minden esetben válaszolunk a leveledre/üzenetedre és tájékoztatást adunk arról, hogy milyen lehetőségeket tudunk ajánlani, ezt követően, ha az ajánlatunk elnyeri a tetszésedet,  nagy valószínűséggel 2-3 hetes határidőn belül beszerezzük a kívánt terméket neked. 

Amennyiben a kívánt termék megérkezett raktárkészletünkbe, felvesszük veled a kapcsolatot.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Sajnos jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Utánvételes, banki átutalás, bankkártyás fizetési módok állnak rendelkezésedre.

Mi történik akkor, ha nem utalom el az összeget?

Sajnos addig nem tudjuk feladni a banki átutalással és bankkártyás fizetési móddal leadott megrendeléseket, amíg a termék vételára nem érkezett be számlánkra. Ha 48 órán belül nem történik meg a teljesítés, felvesszük veled a kapcsolatot és probléma esetén mindenben segítünk vagy lehetőség van másik fizetési módot választani.

Mi történik akkor, ha nem megfelelő összeget utalok el banki átutalással?

Minden esetben értesítünk erről és felvesszük veled a kapcsolatot 48 órán belül.

Mit tegyek abban az esetben, ha elfelejtettem a közleményben feltüntetni a megrendelési azonosítómat?

Kérlek, mindenképpen jelezd ezt nekünk az oldalon található elérhetőségeinken, hogy a rendelésedet be tudjuk azonosítani.

Mit tegyek abban az esetben, ha elutaltam az összeget, de nem érkezett e-mail visszaigazolás?

Kérlek, jelezd az elérhetőségeinken és megoldjuk az esetleges problémát.

Mik az utaláshoz szükséges adatok?

Az alábbi linken elérhetőek a szükséges adatok:  Kattints ide

A közleményben kérjük, feltétlenül tüntesd fel a rendelés azonosítóját és termék nevét.

Készpénzes befizetés esetén kit terhel az utalás költsége?

A befizetéskor felmerülő utalás költsége sajnos minden esetben a vásárlót terheli.

 Rendelés lemondása milyen esetekben lehetséges?

Webshopos termékek rendelését le lehet mondani a csomag feladása előtt mindenféle kötelezettség nélkül, de ha a csomag feladását követően szándékozol lemondani a rendelést, akkor a kiszállítási költséget neked kell megtérítened. 

A webshopból rendeltem, de nem szeretném átvenni. Mik a lehetőségeim?

Webshopos termékek rendelését le lehet mondani a csomag feladása előtt mindenféle kötelezettség nélkül, de ha a csomag feladását követően szándékozol lemondani a rendelést, akkor a kiszállítási költséget neked kell megtéríteni.

Milyen esetekben foganatosítható meg a 14 napos vásárlástól való elállási jog?

A termékek esetében az elállási jog, akkor foganatosítható meg, ha a termék hibás, törött, szakadt, vagy rossz a méret. 

Webshop termékek esetén: A 2014. június 13-tól életbe lépett 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerinti távértékesítési rendszer keretében fogyasztó részére történő értékesítésre Vevőt elállási jog illeti meg az alábbiak szerint: Vevő a szerződéstől az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Vevő nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A terméket Vevő köteles haladéktalanul és hiánytalanul Eladónak visszajuttatni, a visszaszállítás költsége Vevőt terheli. A haladéktalan és hiánytalan visszajuttatás kapcsán vevő vállalja, hogy legkésőbb az elállási nyilatkozat megtételét követő tizennegyedik munkanapon a terméket Eladónak visszajuttatja, vagy mindent megtesz a termék visszajuttatása érdekében, így például a terméket küldeményként feladja. Eladó köteles Vevő által megfizetett összeget az elállástól számított 14 napon belül visszatéríteni, de Eladó jogosult Vevő által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Vevő nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte. Eladó a visszatérítendő összegből jogosult a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk és a nem megfelelő kezelésből adódó értékcsökkenés megtérítésére megfelelő összeget kártérítésként visszatartani.

2. Rendelés lemondása milyen esetekben lehetséges?

 Webshopos termékek esetében a rendelést bármikor le lehet mondani, de ha a csomag feladását követően szándékozol lemondani a rendelést, akkor a kiszállítási költséget neked kell megtérítened.

3. Rossz készülék típusra érkezett meg a termék. Mik a lehetséges megoldások?

Ha rossz készülékre adtad le rendelését és nem jelezted időben nekünk, akkor a szállítási díj térítése ellenében kicseréljük a terméket. Ilyen esetekben nem mi hibáztunk, hanem az ügyfél adta le rossz készülékre a rendelést. A rendelés leadásának pillanatában küldünk egy értesítő levelet a megadott e-mail címre, amiben minden adat szerepel, így tájékoztatva vannak az ügyfeleink a rendelés adatairól.

Ha jó készülékre adtad le rendelését és még sem jó a termék, akkor természetesen garanciálisan, díjmentesen kiküldjük újra a terméket, vagy a termék árát visszatérítjük.

4. Mi van akkor, ha nem veszem át a terméket utánvételes fizetési mód esetén?

Amennyiben nem vagy hajlandó kifizetni a megrendelt terméket,
Webshopos termék esetén a vevőnek, csak a szállítási díjat kell megtérítenie.