Spigen Kuel Signature QS11 mágneses hatszög alakú univerzális autós telefontartó szellőzőrácshoz

3 599 Ft

Spigen mágneses autós telefontartó szellőzőrácshoz

Illessze a terméket a szellőzőrácsba, hogy megtartsa kényelmesen és praktikusan a telefonját vezetés közben. Nagy segítséget nyújt GPS navigációkor.

Univerzális mágneses autós tartó a szellőzőhöz. Szerelt fémlemezzel rendelkező készülékekhez alkalmas. Nagyon vékony kialakítás.

A SPIGEN QS11 tartó megalkotóinak célja az volt, hogy a lehető legvékonyabb tartozékot alkossák meg, melynek erőssége kis méretei és karcsú burkolata ellenére minden helyzetben biztos és biztos fogást biztosít a készüléknek.

Neodímium mágnes: erős vonzást biztosít és megakadályozza, hogy a készülék kiessen a tartóból még göröngyös úton is. A felhelyezett mágnes a készülék számára is biztonságos, használat közben nem zavarja a hálózat működését.

Univerzális: a tartó használatához csak rögzítsen egy fémlapot a készülékhez vagy a házhoz.

360 fokos elforgatás: lehetővé teszi a fogantyú és a telefon helyzetének szabad manőverezését. Mindent ahhoz, hogy a tartozék paramétereit gyorsan az Ön igényeihez igazítsa.

A tartó mágneses tulajdonságainak nincs hatása a hálózati, internet vagy navigációs minőségű vételre.

Beépítés helye: a szellőzőnyíláshoz

Pénz intézetek kártyái

Minden rendelést igyekszünk a leghamarabb teljesíteni. A szállítási idő átlagosan 2-6 munkanapot vesz igénybe.

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, Barion tárcával, utánvételesen vagy átutalással.

Minden 10 000 Ft alatti termékünkre 3 hónap garanciát kínálunk, 10 000 Ft feletti termékeinkre pedig 12 hónap garanciát. Ha bármilyen gond van a termékkel írj nekünk, és azonnal cseréljük.

Elfogyott