Selfie stick LED RING tripod távirányítóval, fehér színben

9 990 Ft

Modern szelfibot állvánnyal és Bluetooth távirányítóval. Két LED-lámpával rendelkezik – egy szerelt és egy gyűrűs lámpával, amelyek további fényforrást biztosítanak.

Mindkét lámpa három fényszínnel rendelkezik: fehér, meleg fehér és meleg sárga, valamint három fényerősséggel. Nekik köszönhetően zökkenőmentesen beállíthatod a megvilágítás szintjét az igényeidnek megfelelően.

A gyűrűs lámpa praktikus kampóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors összeszerelést és szétszerelést. A beszerelést követően egyszerűen kapcsold be, és máris használatra kész.

A forgatható telefontartó lehetővé teszi a készülék helyzetének szabad beállítását. A 18,5 cm-ig állítható hosszúságú, kihúzható fogantyú lehetővé teszi, hogy széles látószögű fotókat készíthess.

A fogantyú három kihajtható állványlábbal rendelkezik. A megfelelő egyensúlynak köszönhetően jól stabilizálják a készletet, biztosítva a tiszta fényképeket és felvételeket. A levehető 4.0 Bluetooth távirányító lehetővé teszi, hogy akár 10 m távolságból is készíthess csoportképeket.

A fogóka jól működik a mostanában népszerű streamingben – élő közvetítések lebonyolítása, videóanyagok rögzítéséhez a közösségi médiára, vagy webinárokhoz. Az eszköz segítségével jól megvilágított képeket készíthetsz. A mindennapi tevékenységek során is hasznos, például sminkelés során.

Kétségtelen előnye az elegáns, kifinomult design is – a fogantyún finom díszítések találhatók.

Pénz intézetek kártyái

Minden rendelést igyekszünk a leghamarabb teljesíteni. A szállítási idő átlagosan 2-6 munkanapot vesz igénybe.

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, Barion tárcával, utánvételesen vagy átutalással.

Minden 10 000 Ft alatti termékünkre 3 hónap garanciát kínálunk, 10 000 Ft feletti termékeinkre pedig 12 hónap garanciát. Ha bármilyen gond van a termékkel írj nekünk, és azonnal cseréljük.

1 készleten

Leírás

Vásárlói Értékelések erről a termékről:

Ha vásároltál már ilyen telefontokot akkor segíts másoknak is azzal, hogy valós értékelést írsz a termékről.