Akció!

Forcell Phantom ütésálló telefontok Samsung Galaxy A40, A50, S10, S10+

990 Ft

Forcell Phantom ütésálló telefontok

Kiváló minőség és erős védelem a telefonodnak! Tökéletes megoldás extrém amatőr sportolók és emberek számára, akiknek telefonjai eséseknek vagy mechanikai sérüléseknek vannak kitéve. A kettős megerősítés semlegesíti az ütéseket, és a praktikus állvány lehetővé teszi a tok kényelmes használatát.

A tok két részből áll: vastag és rugalmas gumiból, valamint egy merev, leszerelhető burkolatból, amely kiegészítő megerősítő tokként szolgál. Az átfedés hátulján található egy összecsukható állvány, amely lehetővé teszi a telefon kényelmesebb használatát filmek vagy fényképek megtekintése közben.

 

Pénz intézetek kártyái

Minden rendelést igyekszünk a leghamarabb teljesíteni. A szállítási idő átlagosan 2-6 munkanapot vesz igénybe.

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, Barion tárcával, utánvételesen vagy átutalással.

Minden 10 000 Ft alatti termékünkre 3 hónap garanciát kínálunk, 10 000 Ft feletti termékeinkre pedig 12 hónap garanciát. Ha bármilyen gond van a termékkel írj nekünk, és azonnal cseréljük.

Leírás

Vásárlói Értékelések erről a termékről:

Samsung S10 ütésálló telefontok. Márjáka: Forcell Phantom. 

A tok egy igazán impozáns, két részes felépítésű. Kitámasztható funckiójának köszönhetően pedig akár filmnézésre, vagy játékokhoz is nagyszerű lehetőséget biztosít.

Ez a telefontok igazán kedvelt szakemberek körében, mert megóvja a telefont az ütődésektől. Lehet neked is esett már ki a készüléked a zsebedből mikor lehajoltál felvenni a földről valamit. 

További információk

Típus

A40, A50, S10, S10+