Magneto 360 telefontok Samsung S21 ULTRA készülékhez

3 990 Ft

Prémium osztályú telefontok. A legjobb minőségű anyagokból készült: edzett üveg, alumínium, szilikon. A legjobb tok minden előnyével rendelkezik.

Az üveg négyzetek nem vastagítják a telefont, és megőrzik eredeti kialakítását. Az edzett üveg biztosítja a karcállóságot és lehetővé teszi a problémamentes induktív töltést.

Az alumínium keret a tok szélein kivételes eleganciát kölcsönöz. A keret belső oldalán található szilikonbevonat megvédi a telefon széleit a karcolásoktól és a karcolásoktól.

A mágneses zár egyszerű és gyors összeszerelést biztosít. A rádiójelek zökkenőmentesen továbbítódnak, nem zavarják a térerőt, vagy a wifit.

A telefon megfelelő érintésérzékenységének elérése érdekében a Magneto 360 tokkal nem ajánlott fóliát, edzett üveget vagy egyéb kijelző védelmet használni.

A tok hátlapja és előlapja üvegből készült.

Pénz intézetek kártyái

Minden rendelést igyekszünk a leghamarabb teljesíteni. A szállítási idő átlagosan 2-6 munkanapot vesz igénybe.

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, Barion tárcával, utánvételesen vagy átutalással.

Minden 10 000 Ft alatti termékünkre 3 hónap garanciát kínálunk, 10 000 Ft feletti termékeinkre pedig 12 hónap garanciát. Ha bármilyen gond van a termékkel írj nekünk, és azonnal cseréljük.

1 készleten

Leírás

Vásárlói Értékelések erről a termékről:

Ha vásároltál már ilyen telefontokot akkor segíts másoknak is azzal, hogy valós értékelést írsz a termékről.