Forcell Autós telefontartó szellőzőrácshoz, fekete

3 490 Ft

A Forcell Oval autós tartó praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi az okostelefon kényelmes és biztonságos használatát vezetés közben. A kihúzható bilincsek széles osztásközzel és a szellőzőnyílásra szerelve lehetővé teszik az egyéni igények szerinti beállítást.

Szilárd támaszték
A Forcell tartónak köszönhetően utazás közben mindig kéznél lesz telefonja. A kioldógombos karjai lehetővé teszik a készülék be- vagy kihelyezését. A tartós, ovális konstrukció lehetővé teszi a készülék függőleges felszerelését – a töltés és a fejhallgató bemenetek fedetlenek maradnak, így kényelmesen használhatja őket végig. Az erős bilincsek stabil helyzetben tartják az okostelefont még dinamikus vezetés közben is, a puha hab pedig megvédi a készüléket a karcolásoktól .

Jó illeszkedés

A különféle beállítási lehetőségek megkönnyítik a tartó saját igényeihez igazítását. Hasznos lehet, ha egy autót több vezetővel oszt meg. A kartávolság olyan széles (40-100 mm) , hogy könnyedén csatlakoztathatunk hozzá különféle méretű okostelefonokat vagy navigációkat. Az alsó lábak megakadályozzák, hogy a készülék véletlenül elcsússzon. Kövesse a navigációt, görgessen értesítéseket, vagy váltson dalokat a képernyőn saját maga és az utasok teljes biztonságában.

Könnyű rögzítés
A kiváló minőségű műanyag tartó a szellőzőnyílásra van felszerelve, minimálisra csökkentve a látási problémákat, és így növelve a vezetési biztonságot. A szilárd rögzítés garantálja, hogy a készülék a helyén marad és nem sérül meg még nagyon göröngyös utakon sem.

Szín: Fekete
Beépítés: Szellőző
Kar távolság: 40-100 mm

Az ajánlat 17 vagy 27 cm-es karhosszúságú 2 az 1-ben tartókat is tartalmaz.

Pénz intézetek kártyái

Minden rendelést igyekszünk a leghamarabb teljesíteni. A szállítási idő átlagosan 2-6 munkanapot vesz igénybe.

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a Barion rendszerén keresztül, Barion tárcával, utánvételesen vagy átutalással.

Minden 10 000 Ft alatti termékünkre 3 hónap garanciát kínálunk, 10 000 Ft feletti termékeinkre pedig 12 hónap garanciát. Ha bármilyen gond van a termékkel írj nekünk, és azonnal cseréljük.

Elfogyott