Gyémánt mintás telefontok a Phonebazis-tól

Hollywoodi csillogást idéző köves telefontok Iphone Huawei készülékre

Gyémánt mintás telefontok

Luxus érzés! Rivaldafény!

Mindez elérhető a Luxury Glitter gyémánt mintás köves telefontokokban a PhoneBázistól! A köves telefontok mellé tartozik egy  külön felragasztható popsocket, amelynek segítségével kényelmes fogást és valódi biztonságot nyújt a telefonod számára.

Ajánlatunk!

Köves telefontok Apple telefonra

Köves telefontok Huawei telefonra

garancia

Számunkra fontos a vásárlóink elégedettsége, ezért termékeinkre 3 hónap garanciát vállalunk

Szállítási idő 2-5 munkanap, Foxpost vagy Posta futár segítségével szállítjuk ki a terméket.

Szállítás

Szállítási díj most csak 990 Ft. Vásárolj 9900 Ft értékben és a szállítási díjat elengedjük!

További kiemelt ajánlatunk

Rendelj vezetéknélküli Bluetooth headsetet, Luxory Glitter Telefontokot, vagy ütésálló telefonvédőt, és 9900 Ft felett a házhozszállítást mi álljuk!

Szállítási információ

Szállító cég logója

Szállítási idő 2-5 munkanap. A szállítási költség a rendelés nagyságától függ. 9900 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj 990 Ft. Ha a rendelés meghaladja a 9900 Ft összeget, akkor a szállítási díjat elengedjük és nem számítunk fel semmilyen extra költséget.  Alap esetben a csomagot a Foxpost szállítja ki. Nagyobb illetve prémium rendelések esetén pedig az MPL futárszolgálat segítségével küldjük el a termékeket a vásárlóhoz. További információk, az alábbi linken érhetőek el:

Fizetési információ

Pénz intézetek kártyái

Utánvételes, banki átutalás, valamint bankkártyás fizetési módok állnak rendelkezésükre az ügyfeleinknek. Banki átutalás illetve bankkártyás fizetés esetén a termék árának beérkezését követően kerül a csomag feladásra. Utánvételes fizetésnél a helyszínen történik a csomag árának kifizetése.