Garancia és Visszaküldés

Kötelező jótállás

A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a Polgári törvénykönyv és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.

Önkéntes jótállás

Szolgáltató az általa értékesített termékekre vonatkozóan a Weboldalon, a Termék ismertetőjében megjelölt időtartamú jótállást (garancia) vállal, amely a kormányrendelet szerinti időtartamnál hosszabb is lehet. Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott garanciajegyen (jótállási jegyen) szereplő adatok útján közli. Jelen pontban meghatározott Önkéntes jótállás kizárólag a Szolgáltató és a Polgári törvénykönyvben meghatározott fogyasztók között kötött szerződésekre vonatkozik.

1. Önkéntes jótállás, garancia és visszaküldés időtartalma

A web áruházunkban a termékekre a garancia 3 hónap.
A készhezvételtől számítva 3 hónapig érvényesíthető a garancia.

A garancia a termék természetes nyúlására, az átvétel pillanatában észlelt törésre, szakadásra és hibás anyagminőségre vonatkozik. Illetve elektromos készülékeknél gyári hibára, nem kapcsol be, nem működik rendeltetésszerűen.

Győződj meg róla, hogy a készüléked valóban meghibásodott

Ellenőrízd a tápkábelt, lehet, csak fel kell tölteni a terméket. 

Győződj meg róla, hogy a készüléket a használati utasításnak megfelelő módon kívánod üzemeltetni

Kapcsold ki és kapcsold újra be.

Ha megbizonyosodtál arról, hogy valóbban hibás a termék, kérjük lépj velünk kapcsolatba haladéktalanul a 6. pontban leírtak segítségével, vagy a „hibás termék jelentése” űrlap kitöltésével.

2. Milyen esetekben érvényesíthető a termék garancia?

Beszállító gyártó hiba esetén:

  • Méret probléma
  • Anyag minőség probléma
  • A kézhezvétel pillanatában észlelt törés, szakadás
  • Nem rendeltetésszerű működés (elektromos termékeknél)
  • Nem kapcsol be
  • Bármilyen gyártásra visszavezethető hiba

3. Milyen esetekben nem érvényesíthető a garancia?

Rendeltetés ellenes használat, átalakítás, hibás vagy szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb nem gyártási eredetű hiba esetén.

4. Hibás a megrendelt termék. Mi ilyenkor a teendő?

Kérjük, minden esetben küldj az info@phonebazis.hu e-mail címünkre képeket a hibás termékről és kivizsgáljuk az ügyet. Ha valóban hibás a megrendelt termék, akkor garanciálisan, díjmentesen kiküldünk egy másik ugyanolyan terméket, vagy pedig visszaküldjük a termék vételárát, ezt a vásárló dönti el.

5. Hibás a megrendelt termék és a termék árát szeretném visszakérni. Mi ilyenkor a teendő?

Kérjük, minden esetben küldj az info@phonebazis.hu e-mail címünkre képeket a hibás termékről és kivizsgáljuk az ügyet. Ha valóban hibás a megrendelt termék és te nem egy másik terméket, hanem a termék árát kéred, akkor a kiállított számlát és a hibás terméket el kell küldened a levelezési címünkre. A termék visszaszállításának díja a vevőt terheli.

6. Hibás termék esetén keress meg minket elérhetőségeinken:

Telefonszám: +36-30-435-7088  (Ügyfélszolgálat időpontban 8-17-ig minden hétköznap)
Email cím: phonebazis@gmail.com vagy info@phonebazis.hu

Levelezési cím és az áru visszaküldésének címe: Nyitray Norbert Egyéni Vállalkozó, 4533, Sényő, Szabadság utca 25 (A termék visszaküldése előtt mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, mert azonosítanunk kell a terméket)
vagy pedig az alábbi űrlap kitöltésével van lehetőség jelezni a problémát. 

A jótállási jogokról és a kellék szavatosságról bővebben az Általános szerződési feltételekben olvashatsz!

Hibás termék jelentése

Kollégánk legfeljebb 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!