You are currently viewing A WienerAI 7 millió dollárt kaszált az előértékesítése során

A WienerAI 7 millió dollárt kaszált az előértékesítése során

Hirdetések
wiener_ai-1

A WienerAI ($WAI) szenzációs előértékesítési futamot élvezhet, hiszen néhány hónap alatt meghaladta a 7 millió dolláros előértékesítési bevételt.

A WienerAI nem csak egy újabb mém érme, amelyből hiányzik a hasznosság, mivel a mesterséges intelligencia növekvő képességeit kihasználva egy AI kriptokereskedő botot épít. Emellett az előértékesítési fázis során stakinget is kínál a korai befektetőknek egészen nagyvonalú hozamokkal.

A hasznosság és az AI tokenek és mém érmék növekvő népszerűsége kombinációja arra késztetett néhány elemzőt, hogy a $WAI-t egy nagy potenciállal rendelkező érmének tekintsék, amelyre érdemes figyelni.

A WienerAI 7 millió dollárt szed össze az előértékesítés során, a korai befektetők 160%-os staking hozamot kapnak

Alig néhány hónappal az indulás után a WienerAI előértékesítése jelentős érdeklődésre tett szert, ugyanis több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze.

Jelenleg a $WAI árfolyama mindössze 0,000725 $/token az előértékesítésen. Mindössze 100 $ befektetéssel a befektetők 137 931 $WAI tokent kapnak. A WienerAI előértékesítése kompatibilis az Ethereummal (ETH), a Tetherrel (USDT) és a BNB-vel (BNB).

wienerdog ai fooldala

Fontos megjegyezni, hogy a $WAI előértékesítési ára minden egyes következő fordulóval nő. Mivel a következő árugrás mindössze 24 óra múlva várható, az érdeklődő befektetőknek nincs vesztegetni való idejük.

A WienerAI-n elért jövedelem növelése érdekében a platform a tokenek jelentős részét is kiosztja a lekötési mechanizmuson keresztül. Ez egy nagyszerű eszköz a hosszú távú tartásra való ösztönzésre, mivel a $WAI-tulajdonosoknak rendszeres passzív jövedelmet ígérnek.

A cikk írásakor a $WAI lekötésével 161%-os APY (Annual percentage yield) hozamot (éves százalékos hozam) lehet elérni. A staking mechanizmus elindítása óta több mint 6,4 milliárd tokent kötöttek le. Mivel az APY csökken, minél több tokent kötsz le, minél korábban, annál többet kereshetsz vele.

A $WAI 69 milliárdos teljes kínálatából 20%-ot a staking poolokon keresztül osztanak szét.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ez a részben kolbász, részben kutya mém érme fejlett mesterséges intelligencia kereskedési képességeket kínál

Hirdetések

A felszínen a WienerAI egy újabb aranyos mémnek tűnik a részben kolbász, részben kutya külsejével. A WienerAI azonban a kripto-kereskedelemben is a végső társad lesz.

A WienerAI az AI technológia erejét kihasználva építi kriptokereskedő botját. A botot az egyszerűséget szem előtt tartva hozták létre, mivel a cél az, hogy a felhasználók számára kevésbé legyen bonyolult a kereskedés.

A WienerAI chatbot a kriptoasszisztensedként működik. Egyszerűen beírod a kriptokereskedéssel kapcsolatos kérdéseid, a bot pedig elvégzi a munka nehezét. A WienerAI hivatalos X-oldalán a platform a “kripto ChatGPT-jének” nevezi magát.

A bot nem csak hogy páratlan pontossággal találja meg a nyerő kereskedéseket, és értelmes indoklást ad a javaslataihoz, de a WienerAI Swap-kompatibilis – vagyis nem kell elhagynia az alkalmazást, hogy elhelyezze a kereskedéseit.

A platform mesterséges intelligencia előrejelző technológiát használ a kriptopiacok átvizsgálására a nyerő kereskedések érdekében. Emellett tanulmányozza a különböző tokenek historikus árait és nyomon követi a valós idejű ármozgásokat, hogy új befektetési lehetőségeket keressen.

Hogy még könnyebbé tegye az életed, a kereskedési bot képes tokencseréket végrehajtani és a legjobb belépési árakat javasolni, amelyek a legjobb decentralizált tőzsdéken elérhetőek. Ami még jobb, hogy a WienerAI állítólag nem számít fel semmilyen kereskedési díjat.

A növekvő AI kriptopiac a WienerAI-t a legjobb befektetési lehetőséggé teheti

A WienerAI által az előértékesítés során megfigyelt szárnyaló keresletnek köszönhetően a $WAI hosszú távon a top mémérmék egyikévé válhat?

Úgy véljük, hogy a sikeres előértékesítés segíthet a WienerAI-nak abban, hogy a központi és decentralizált tőzsdéken elsőrangú jegyzéseket biztosítson. Ez segíteni fogja a kereskedési volument és potenciálisan a token árát is hamarosan fellendíteni, és számos elemző nyilatkozott a tokenben rejlő lehetőségekről.

wiener ai staking

A WienerAI-t a SolidProof, az okosszerződések ellenőrzésére és felülvizsgálatára szolgáló vezető platform is auditálja. Ez segít garantálni a WienerAI hitelességét.

A WienerAI növekedési potenciálját meghatározó fő tényező azonban az AI-tér növekvő dominanciája. Az AI érmék piaci kapitalizációja jelenleg közel 25 milliárd dollár, és lassan a kriptotér egyik legjobban teljesítő résévé válnak.

Ez megfelel az AI-térség általános növekedésének – amely 2030-ra várhatóan eléri a 826 milliárd dolláros értékelést. Az olyan vállalatok, mint a Fetch.AI és az OpenAI új AI-technológiákkal és felhasználási esetekkel állnak elő, az AI-forradalom még csak most kezdődik.

A WienerAI szenzációs kereskedési botjával és előrejelző algoritmusaival az AI forradalom középpontjában állhat.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ez is érdekelhet:

Hirdetések