You are currently viewing 3 kriptó, amely körül most nagy a zsongás

3 kriptó, amely körül most nagy a zsongás

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Az idei év során a mém érme szektor jelentős növekedést mutatott, és közülük a Pepe nyújtotta a legjelentősebb hozamokat. Jelenleg több mint 600%-os emelkedést ért el, és sok korai befektető ennél is nagyobb nyereséget könyvelhetett el.

Tekintsük át három olyan meme coint, amelyek akár “a következő Pepe” lehetnek.

1. Pepe Unchained

A Pepe Unchained egy Pepe ihlette meme coin, amely egy csavarral érkezik: ez az első Pepe token, amely saját layer 2 blockchainnel rendelkezik. A Pepe lánc natív hídot kínál az Ethereumhoz, lehetővé téve a felhasználók számára az eszközök zökkenőmentes mozgatását a két lánc között. A hálózat jelentősen olcsóbb tranzakciókat biztosít, és 100-szor gyorsabb, mint az Ethereum fő hálózata.

pepe unchained fooldal

A Pepe Unchained nemcsak egy meme coin, hanem a meme coinok otthona is. Ez a kripto technológiai és kulturális forradalmak epicentruma. Staking lehetőséget is kínál, ahol a felhasználók a $PEPU tokenjeiket a projekt okosszerződésébe zárolhatják, és körülbelül 2000%-os éves hozamot érhetnek el. Ez természetesen csökkenni fog, ahogy több token kerül stakelésre, így azok, akik maximalizálni szeretnék a nyereségüket, gyorsan kell cselekedniük.

A projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, és már közel 1,5 millió dollárt gyűjtött össze. A kereskedők 0,0081288 dollárért vásárolhatják meg a $PEPU tokent, de ez az ár folyamatosan emelkedni fog az előértékesítés során. A következő áremelkedés kevesebb, mint két nap múlva várható.

Megnézem a PEPU oldalát

2. PlayDoge Crypto Game – Amikor a Doge Találkozik a Tamagotchival

Hirdetések

A narratív kereskedés fontossága egy bikapiac során nem tagadható. Például az XRP annak ellenére, hogy a Ripple jelentős győzelmeket aratott az SEC ellen, az egyik legrosszabbul teljesítő nagy kapitalizációjú kriptovaluta maradt. Ezzel szemben a GameFi tokenek, mint a Notcoin, az AI érmék, mint a Fetch.ai, és a meme coinok, mint a Dogwifhat, hatalmas sikert arattak, több kisbefektetőt milliomossá téve.

playdoge magyar fooldal

A PlayDoge két legkeresettebb narratíva metszéspontjában helyezkedik el – a GameFi és a meme coinok. Ötvözi a Doge jelentőségét a Tamagotchi nosztalgiájával, amely a 90-es években 80 millió példányban kelt el. Hasonlóan a Notcoin és a Hamster Kombat sikeréhez, amelyek egyszerű tap-to-earn koncepciójuk miatt váltak népszerűvé, a PlayDoge is intuitív és kezdőbarát játékmenetet kínál. Gondolj rá úgy, mint egy modernizált Tamagotchi, jobb specifikációkkal és okostelefon alkalmazással.

Ahogyan a Tamagotchiban, a játékosoknak itt is gondoskodniuk kell Doge virtuális társukról. Etetni, edzeni és játszani kell vele, különben elmegy egy másik házba vagy elpusztul. A játékosok 2D retro játékokat is teljesíthetnek – hasonlóan a 8-bites oldalsó görgetős játékokhoz – hogy ingyenes kriptot és tapasztalati pontokat szerezzenek. Nyilvános ranglisták követik a játékosok tapasztalati pontjait, és a legjobbak bónusz PLAY jutalmakat kapnak.

Ha ez nem lenne elég, a játékosok és befektetők stakelési jutalmakat is szerezhetnek, akár az előértékesítés során is.

Megnézem a PlayDoge oldalát

3. Base Dawgz – A Multi-Chain Token Jutalmakkal

A Base Dawgz ($DAWGZ) egy több láncon működő coin, amely hihetetlen jutalmakat kínál azoknak, akik megosztják és tartalmat generálnak a projekttel kapcsolatban. Pontokat szerezhetsz, amelyeket $DAWGZ tokenekre válthatsz be. Számos blokklánc technológiát is tartalmaz, lehetővé téve, hogy több blokklánc előnyeit is kihasználja.

base dawgz about

Fő hálózata a Base lesz, de $DAWGZ-t kaphatunk az Ethereum, a Solana, a Binance Smart Chain és az Avalanche hálózatokon keresztül is. Tokenomikája ígéretes előértékesítést ígér, mivel a 8,45 millió token 20%-a az előértékesítésre, 20% a stakingre, 20% a likviditásra, 15% a marketingre, 15% a $DAWGZ jutalmakra, és 10% a listázásra van fenntartva.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

+1: Sealana – A Következő Generációs Blokklánc

Hirdetések

A Sealana ($SEAL) a Solana partvidékének legújabb projektje. Egyedi és ismerős kabalával rendelkezik, amelyet erősen inspirált a South Park World of Warcraft epizódjának Gamer Guy karaktere.

sealana foka

A Sealana egy ismerős fókás kabalával különbözteti meg magát, és villámgyors tranzakciós sebességet és alacsony költségeket ígér, kihasználva a Solana magas teljesítményű blokkláncát. Az előértékesítés során Sealana egy egyszerű “Küldd a pénztárcába” megközelítést alkalmazott, hogy biztosítsa az átláthatóságot és a könnyű részvételt a globális befektetők számára.

Az előértékesítést a hatalmas befektetői kereslet miatt meghosszabbították, és kb 2 nap múlva zárul le, a token kereskedés pedig július 2-án 13 órakor kezdődik meg.

Megnézem a Sealana oldalát

Összegzés

Ezek a meme coinok a következő hónapokban nagy potenciállal rendelkeznek a jelentős hozamok elérésére. Mindegyikük egyedi megközelítést kínál, amely a kripto világ technológiai és kulturális fejlődésének élvonalában helyezkedik el. Aki gyorsan cselekszik, jelentős nyereséget érhet el ezekből a feltörekvő projektekből.

* Nem befektetési tanácsadás, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hoznál, konzultálj egy szakértővel.