You are currently viewing Egy új mémérme kelti fel a kriptósok figyelmét

Egy új mémérme kelti fel a kriptósok figyelmét

Hirdetések
99bitcoin-tokens

A Base láncon újonnan megjelent mémérme, a Base Dawgz ($DAWGZ), több mint 1,75 millió dollárt gyűjtött össze a jelenleg is futó ICO során.

DAWGZ kevesebb mint két hét alatt elért mérföldköve felkeltette a kripto influencerek és a mélyzsebű mémérme befektetők figyelmét.

A népszerű YouTube-csatornák sorra méltatják a Base Dawgz-ban rejlő potenciált, és sokan következő 100x-es mémérmének nevezik.

Base mémérmék iránti kereslet

A Base mémérmék komoly versenytársként jelennek meg a Solana hasonló érméivel szemben. A Base – a Coinbase Layer-2 vállalkozása – jelentős elfogadottságot ért el bevezetése óta. A CryptoSlate nemrégiben készült jelentése szerint a Base felhasználóinak és skálázhatóságának lenyűgöző növekedése veszélyeztetheti a Solana megalapozott hegemóniáját.

Továbbá, mivel a Coinbase a Base integrációját tervezi több szolgáltatásába, a Layer-2 láncon lévő mémérmék profitálhatnak a tőzsde 140 millió felhasználójából.

base dawgz about

Szakértők azt is megállapították, hogy a Base Dawgz valószínűleg kevés versenytárssal kell majd szembenézzen a láncon. Jelenleg csak a Brett nevű Base mémérme rendelkezik 1 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval, míg csak két másik token értéke haladja meg a 100 millió dollárt.

Ennél is fontosabb, hogy egyikük sem kutya-tematikájú token. A legnagyobb kutyás mémérme a Base-en a Basenji, amelynek piaci kapitalizációja mindössze 45 millió dollár, és az elmúlt héten több mint 35%-ot esett.

Ennek eredményeként a DAWGZ-t már most a következő Base mémérmeként emlegetik, amely robbanásszerű növekedést érhet el.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Hogyan különbözik a DAWGZ a többi Base tokentől

Hirdetések

A Base Dawgz erős alapokat fektetett le, hogy elkülönüljön a többi Base versenytárstól.

Először is, a DAWGZ innovatív share-to-earn programja révén ösztönzi a befektetőket a mémérme online népszerűsítésére. Az érdeklődő résztvevők releváns tartalmakat oszthatnak meg közösségi média platformjaikon, és pontokat gyűjthetnek, amelyeket később $DAWGZ tokenekre válthatnak a presale végén.

A $DAWGZ birtokosainak további ösztönzésére a projekt hamarosan bevezeti az Ethereumon a staking protokollját. A befektetők befektethetik tokenjeiket és vonzó passzív jövedelmet kereshetnek.

base dawgz airdrop

Végül, a projekt fejlesztői csapata lépéseket tett annak érdekében, hogy megszüntesse az új mémérmékkel gyakran összefüggő aggodalmakat. Például a token okosszerződését a Solid Proof auditálta, amely nem tárt fel sebezhetőségeket vagy központosítási kockázatokat.

Továbbá, a befektetők kapcsolatba léphetnek a fejlesztői csapattal, akár a projekt emailjén, akár a Telegramján keresztül. Kövesd a Base Dawgz X fiókját is a legfrissebb frissítésekért.

Hogyan vásárolható meg ez a mémérme?

Azok a befektetők, akik maximálisan szeretnék kihasználni a Base Dawgz előnyeit, korán megvásárolhatják az érmét a folyamatban lévő előértékesítés során. Az árfolyam június 25-én ismét emelkedik majd.

Az érdeklődőknek egyszerűen csatlakoztatniuk kell pénztárcájukat a Base Dawgz weboldalán található vásárlási widgethez. A vásárlási folyamat egyszerűsítése és a lehető legtöbb potenciális befektető elérése érdekében a DAWGZ-nek multi-chain tervei vannak.

A mémérme a Base, Ethereum, Solana, BNB Smart Chain és Avalanche hálózatokon is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók bármelyik USDT, ETH, SOL, BNB vagy AVAX tokenjüket DAWGZ-ra válthatják. Alternatív megoldásként bankkártyát is használhatnak.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetések