You are currently viewing Porshét vennél vagy Lamborghinit?

Porshét vennél vagy Lamborghinit?

Hirdetések
99bitcoin-tokens

A luxusautókba való befektetés hagyományosan elérhetetlen volt a legtöbb ember számára a magas kezdeti költségek és a folyamatos karbantartási kiadások miatt. A Dreamcars nevű új platform azonban, a luxusautók blokkláncon történő megvásárlásának első piactere, felforgatja a luxusautó-befektetési térséget azzal, hogy az egzotikus járművek törtrészes tulajdonjogát kínálja a nem-helyettesíthető tokeneken (NFT) keresztül.

Azáltal, hogy a befektetők már 10 dollárért megvásárolják ezeket az autóval fedezett NFT-ket, napi bérleti díjbevételre tehetnek szert anélkül, hogy az autótulajdonlás tipikus terheivel kellene számolniuk.

A platform nemrég szerezte be a legelső fekete Lamborghini Urusát, amely teljesen biztosított és a Lamborghini Garázs garanciájával van ellátva. Ez a beszerzés a Dreamcars ökoszisztéma kezdetét jelzi, bemutatva a platform elkötelezettségét, hogy változatos és fényűző járműparkot kínáljon töredékbefektetésre.

dreamcars fooldal

Ezen törtrészes NFT-k megvásárlásával a befektetők a megfelelő luxusjárművek tulajdonosaivá válnak. Az NFT-k közvetlenül kapcsolódnak az autók adásvételi szerződéseihez, így a blokklánc-technológia révén átláthatóságot és biztonságot nyújtanak. Ez az innovatív megközelítés biztosítja, hogy a tulajdonjogot egy megváltoztathatatlan főkönyvben rögzítik, kiküszöbölve a közvetítők szükségességét és elősegítve a befektetési folyamatba vetett bizalmat.

Megnézem a Dreamcars oldalát

Tulajdonrész mindössze 10 dollár befektetéssel

A Dreamcars bérautó-flotta egy részének birtoklásához törtrészes tulajdonjogot vásárolhat az autóval fedezett, nem helyettesíthető tokeneken (NFT) keresztül a platform piacterén. Minden egyes NFT egy fizikai luxusjármű, például egy Ferrari, Lamborghini vagy Rolls Royce egy részét képviseli. A minimális befektetés egy részvény megszerzéséhez mindössze 10 dollárnál kezdődik. Ez az alacsony belépési ár sokkal szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a luxusautó-tulajdonlást a hagyományos, magas kezdeti költségeket igénylő modellekhez képest.

dreamcars auto ownership

A Dreamcars NFT-k megvásárlásához a befektetőknek a platform natív kriptopénzével, a $DCARS-szal kell rendelkezniük. Ezek a tokenek jelenleg az előértékesítési fázisban kedvezményes áron érhetőek el, vonzó belépési lehetőséget biztosítva a korai felhasználók számára.

A befektetők csatlakoztathatják digitális pénztárcájukat, például a MetaMask vagy a Trust Wallet tárcát, és különböző kriptovalutákkal, például USDT (BEP20 & ERC20), ETH vagy BNB használatával vásárolhatnak $DCARS tokeneket. Amint az előértékesítés véget ér, a befektetők igényelhetik a $DCARS tokenjeiket, és Dreamcars NFT-k vásárlására használhatják azokat.

Keress akár 60% APY-t a bérleti díjból származó jövedelemből

Hirdetések

A Dreamcars NFT-kbe való befektetés másik fő vonzereje a bérleti díjbevételi lehetőség. A platform célja az is, hogy akár 60%-os éves százalékos hozamot (APY) generáljon a befektetők számára. Ez rendkívül vonzó hozamot jelent más befektetési lehetőségekhez képest, mint például a részvények, kötvények vagy a hagyományos bérlakások.

Hogy ezt perspektívába helyezzük, ha 1000 dollárt fektetne be a Dreamcars NFT-kbe, akkor egy év alatt 600 dollár bérleti díjbevételre tehetne szert. Ez jelentős mennyiségű passzív jövedelem egy viszonylag kis kezdeti befektetésből.

Természetesen a tényleges hozam olyan tényezőktől függ, mint a bérleti kereslet, a működési költségek és az alapul szolgáló autók teljesítménye. A megcélzott 60%-os éves hozam azonban azt mutatja, hogy ebben a befektetési modellben magas hozampotenciál rejlik, így csábító lehetőség azoknak, akik portfóliójuk diverzifikálására és passzív jövedelemáramlások generálására törekszenek.

dreamcars autok

A Dreamcars NFT-kbe történő befektetés másik kulcsfontosságú előnye a bérleti díj kifizetésének gyakorisága. Ahelyett, hogy heteket vagy hónapokat várnának a jövedelemre, a befektetők naponta kapnak kifizetést az autóik bérleti aktivitása alapján. Ez a napi kifizetési ütemezés folyamatos jövedelemáramlást biztosít a befektetők számára, lehetővé téve számukra, hogy jövedelmüket újra befektessék vagy kiegészítő pénzforrásként használják.

Olyan ez, mintha lenne egy második munkád, amely minden nap fizet egy kicsit, anélkül, hogy munkát végeznél. A rendszeres kifizetések kellemes kiegészítői lehetnek a rendszeres jövedelmének, vagy egy módja annak, hogy idővel vagyont építsen a kamatos hozamok révén.

Megnézem a Dreamcars oldalát

Vonzó befektetési lehetőség?

A magas bérleti díjhozamok, a napi kifizetések és a kezek nélküli befektetés lehetősége vonzóvá teszi a Dreamcars NFT-ket azok számára, akik portfóliójukat diverzifikálni és passzív jövedelemre vágynak. Bár minden befektetésnek mindig vannak kockázatai, a platform innovatív megközelítése a luxusautó-befektetéshez mindenképpen megér egy közelebbi pillantást azok számára, akik alternatív befektetési lehetőségeket keresnek.

Továbbá a kriptoprojekt stabil, növekedésorientált alternatívát kínál a kriptopénz- vagy tőzsdei kereskedéshez képest, potenciálisan további jövedelemforrásként és a vagyon diverzifikálásának módjaként szolgálhat.

Az előértékesítés folyamata

Hirdetések

Az előértékesítésben való részvétel egyszerű és felhasználóbarát folyamat. A következő lépéseket kell követni:

  1. Csatlakoztasd pénztárcád: Kezdd azzal, hogy csatlakoztatod kriptovaluta pénztárcád a Dreamcars platformhoz. A projekt támogatja a népszerű pénztárcákat, mint például a MetaMask és a Trust Wallet, lehetővé téve, hogy néhány másodperc alatt csatlakoztasd a pénztárcád.
  2. Tranzakció megerősítése: Amint a pénztárcád csatlakoztatva van, a következő lépés a $DCARS tokenek vásárlása. A Dreamcars különböző kriptovalutákat fogad el, beleértve az USDT-t (BEP20 és ERC20), ETH-t és BNB-t, több lehetőséget kínálva az elővásárlásban való részvételhez.
  3. Tokenek igénylése: Gratulálunk! Az előértékesítés befejezése után igényelheted a $DCARS tokenjeid. Ezek a tokenek szolgálnak majd kapuként a töredékes luxusautó tulajdonlás világához, hozzáférést biztosítva a Dreamcars ökoszisztémájához és annak izgalmas funkcióihoz.

Az előértékesítésben való részvétellel lehetősége nyílik, hogy korai befogadóvá válj ebben az új projektben.

Megnézem a Dreamcars oldalát

Hirdetések

Megjegyzés: A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a PhoneBazis.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.