You are currently viewing Mutatunk 5 mém érmét, amely körül most nagy a zsongás a kriptós körökben – Egyesek szerint akár 100-szoros megtérülést is hozhatnak, de vajon igazuk van?
Fotó: DALL-E

Mutatunk 5 mém érmét, amely körül most nagy a zsongás a kriptós körökben – Egyesek szerint akár 100-szoros megtérülést is hozhatnak, de vajon igazuk van?

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Öt vadonatúj mémérme okoz felfordulást a kriptopiacon, meglovagolva a jelenlegi fellendülést, ahol a mémérmék erős teljesítményt mutatnak.

A befektetők olyan potenciális gyöngyszemekre vadásznak, amelyek jelentős hozamot kínálhatnak, és akár 100-szorosára is emelhetik a befektetéseiket. Ezek közül három mémérme jelenleg előértékesítésben van, így lehetőség van a korai beszállásra, míg a másik kettő már elérhető tőzsdei kereskedésben.

BEERCOIN (BEER)

A BEER ára az utóbbi időben megugrott, és az elmúlt hónapban egészen lenyűgöző, 67%-os növekedést produkált. Ez az új projekt többet képvisel egy újabb kriptovalutánál; a “folyékony aranyhoz” hasonló koncepciót testesít meg, amely az élvezetek univerzális valutájaként hivatott működni, elősegítve a befogadást bőrszíntől és társadalmi státusztól függetlenül.

A projekt egy gyönyörűen kialakított weboldallal büszkélkedhet, és számos központi és decentralizált tőzsdén jegyzik, jelentős előnyöket és jutalmakat kínálva a közösségének. Ezek közé az ösztönzők közé tartozik egy évtizedes sörkészlet, egy sörrel teli Tesla Cybertruck ajándékba adása és egy exkluzív VIP utazás az Oktoberfestre.

beercoin fooldala

A BEERCOIN a közösségi elkötelezettséget hangsúlyozó ütemtervvel és a csúcsminőségű weboldal kialakításával jól példázza a potenciális exponenciális növekedésre készülő mémérme lényegét. Több mint 140 ezer követője van az X-en és több mint egymillió feliratkozója a Telegramon, a közösségi média jelenléte is alátámasztja növekvő népszerűségét.

A BEERCOIN ígéretes jelölt a következő potenciális 100x-os lehetőséget kereső befektetők számára, és érdemes megfontolni, hogy bekerüljön a befektetési figyelőlistákra.

PlayDoge (PLAY)

Hirdetések

A PlayDoge egy olyan előértékesítési gyöngyszem, amely kiemelkedik a kategóriájában legjobb Play-to-Earn Doge társasjátékként. Ez a mobil alapú játék az ikonikus Doge mémeket Tamagotchi-stílusú virtuális háziállat-élménnyé alakítja át, felidézve a 90-es évek nosztalgiáját.

A PlayDoge mindössze egy hét alatt gyűjtött 4,4 millió dollárt, ami kiemeli gyors sikerét. A közelgő áremelkedés miatt most van lehet itt az ideje a korai befektetésnek.

playdoge magyar fooldal

A projekt lenyűgöző növekedéssel büszkélkedhet a közösségi média platformokon, és nem sokkal a közelmúltbeli indulás után 4900 követőt gyűjtött össze. Kiváló minőségű grafikai munkái és jól megtervezett weboldala a professzionalizmus és a befektetői bizalom iránti elkötelezettséget tükrözik.

Emellett a PlayDoge erős tokenomikával rendelkezik, beleértve a letétbe helyezési lehetőségeket is, ami növeli a vonzerejét. A jelentős felértékelődési potenciállal rendelkező előértékesítési lehetőséget kereső befektetők számára a PlayDoge ígéretes választásnak tűnik. A $PLAY token előértékesítésben való részvételhez látogass el a playdoge.io oldalra.

Megnézem a PlayDoge oldalát

Dog (Runes) (DOG)

A Dog (Runes), korábbi nevén a DOG-GO-TO-TO-THE-MOON token jelentős figyelmet kapott az interneten, megközelítve a 0,006871 dolláros értéket. A projekt célja, hogy elérje a figyelemre méltó mérföldkövet, az 1 dolláros tokent, ami potenciálisan 110-szeres növekedést jelent a jelenlegi szinthez képest, ami kivételesen ambiciózus.

A közelmúltban az OvenAdd.com tőkeáttételi platformra felvett Dog (Runes) más sikeres mémérmék mellé sorakozott fel, mint például a $BEER és a $BENDOG, amelyek jelentős lendületet mutattak a piacon.

dog runes coingecko

A 700 millió dollárhoz közeli piaci kapitalizációval és a 24 óra alatt 21 millió dollár körüli kereskedési volumennel a Dog (Runes) gyorsan a kriptopénzek egyik kiemelkedő szereplőjévé vált.

A Bitcoin Runes ökoszisztémába való integrációja tovább növeli vonzerejét, és egyedülálló lehetőségeket kínál az olyan platformok által uralt versenyhelyzetben, mint a Solana, az Avalanche és a Binanace Smart Chain.

Az ígéretes mémérméket kereső befektetők számára előnyösnek bizonyulhat a Dog (Runes) felvétele a megfigyelési listájukra.

WienerAI (WAI)

Hirdetések

A WienerAI (WAI), a kutya, a kolbász és az AI kereskedőrobot elemeket ötvöző projekt a mémérme szektorban nagy felhajtást generál. A közelgő árfolyam-emeléssel és a már összegyűjtött 5,8 millió dolláros tőkéjével a $WAI jelentős növekedésre készül. A befektetők ETH, USDT, BNB vagy bankkártya használatával vehetnek részt az előértékesítésben.

Az előértékesítés során a BNB Smart Chain-en történő vásárlások azonban nem lesznek jogosultak a magas éves hozamra a letétből. Akiket érdekel a staking, azok számára ajánlott az Ethereum láncon történő vásárlás.

wienerai 2

Mi különbözteti meg a WienerAI-t? Integrálja a mesterséges intelligencia által vezérelt kereskedést zökkenőmentes swapokkal, nulla kereskedési díjjal és MEV védelemmel. Ez az innovatív megközelítés, párosulva a nagyvonalú 195%-os APY staking lehetőséggel, a $WAI-t meggyőző befektetési lehetőséggé teszi.

A WienerAI erősségei túlmutatnak az egyedi témán. A projekt robusztus tokenomikával, jól meghatározott ütemtervvel és gyakorlati hasznossággal büszkélkedhet. Ezek a tényezők a meme coin tér vezetőjeként pozícionálják, igazodva a jelenlegi piaci trendekhez, és további felfelé irányuló mozgást sugallva.

wiener ai staking

A WienerAI célja, hogy uralja a mesterséges intelligencia területét, megelőzve más kutyás témájú tokeneket. A szakértők felfigyeltek rá, egyesek 100-szoros hozamot jósolnak, mások pedig konzervatív 10-szörös nyereséget javasolnak a befektetőknek. A kiemelkedő kriptohírportálok által készített tudósítások tovább táplálják a befektetők bizalmát.

Összességében a WienerAI egyedülálló lehetőséget kínál a mém érmék piacán. Innovatív megközelítése, erős fundamentumai és az iparági elismertség jelentős növekedési potenciált biztosítanak számára. Látogass el a $WAI token előértékesítési oldalára: a wienerdog.ai-ra, olvasd el a fehér könyvet, és ismerd meg a projektet jobban.

Megnézem a WienerAI oldalát

Base Dawgz (DAWGZ)

A Base Dawgz token, egy másik előértékesítési gyöngyszem, amely jelentős lelkesedést váltott ki, és gyors ütemben növekszik. Annak ellenére, hogy a projekt még csak néhány napos, máris 1,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A Top Gun stílusú témával tűnik ki, amelyben Doge, Pepe és más kedvelt mémek szerepelnek.

Ami ezt a projektet kiemeli a többi közül, az az innovatív ajánlóo programja, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy minden olyan ajánlásért, amely eladáshoz vezet, a vásárlási összeg 5%-át USDT-ben megkapják.

now base dawgz fooldal

Emellett a Base Dawgz egy airdrop-kampányon keresztül ösztönzi a társadalmi elkötelezettséget, és az előértékesítés után a hozzájárulókat $DAWGZ tokenekre váltható pontokkal jutalmazza.

Ez a kettős megközelítés nemcsak a projekt aktív népszerűsítésére ösztönöz, hanem a közösség bevonását és növekedését is elősegíti. Az erőteljes tokenomikával, beleértve a 20%-os allokációt az előértékesítésre, a stakingre, a likviditásra, a marketingre és a jutalmakra, valamint a 10%-os allokációt a tőzsdei jegyzésre, a Base Dawgz biztosítja a jól lekerekített befektetési ajánlatot.

base dawgz tokenomika_2

A kalandvágyó és innovatív kriptórajongók számára tervezett Base Dawgz egyedülálló többláncú élményt kínál, mivel nemcsak az alapláncon működik, hanem megkönnyíti az ETH, SOL, BSC és AVAX kereskedést is.

Az ígéretes előértékesítési lehetőségeknek való kitettséget kereső befektetők számára a Base Dawgz meggyőző választást jelent a fejlődő mémérme-térképen. A $DAWGZ token előértékesítésben való részvételhez látogass el a basedawgz.com oldalra.

Megnézem a Base Dawgz oldalát