You are currently viewing Sealana vagy BONK? Ez itt a kérdés

Sealana vagy BONK? Ez itt a kérdés

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Miközben a Solana mém érme, Bonk (BONK) árfolyama visszaesett, egy új versenyző, a Sealana (SEAL) készül belépni a piacra. A hazafias fóka token több mint 4 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, amelynek végére már kevesebb mint 10 napra van. Sokakban felmerül a kérdés: vajon a SEAL leelőzheti a BONK-ot az év második felében?

A Sealana sikere növekszik, miközben a BONK küzd

A BONK számára hullámzó időszak volt az elmúlt néhány hét. A token árfolyama több mint 12%-ot zuhant az elmúlt napokban, ami a hét eleji rally kísérletének nyereségének nagy részét eltörölte. Eközben a Sealana token, amelyet a híres South Park rajzfilm ihletett, virágzik.

Ez a fóka témájú token már több mint 4 millió dollárt gyűjtött az előértékesítési szakaszban. Az előértékesítés június 25-én ér véget, így az érdeklődő befektetőknek viszonylag kevés idejük van arra, hogy 0,022 dollárért megvásárolják a SEAL-t. Ez azt jelenti, hogy 500 dollár befektetésével a jelenlegi előértékesítési árfolyam mellett alig több mint 22 000 SEAL token szerezhető.

sealana 10 nap

Bár a pozitív hozam soha nem garantált, számos Solana mém érme bevezetése robbant be idén, ami arra utal, hogy a SEAL is szárnyalhat, ha minden a tervek szerint alakul.

Megnézem a Sealana oldalát

A $SEAL körüli figyelem emelkedik a DEX listázások előtt

Hirdetések

Annak ellenére, hogy a Sealana még mindig az előértékesítési fázisban van, a token körüli zsongás tagadhatatlan. A számok magukért beszélnek: már több mint 10 600 Twitter-követő és 9 800 Telegram tagjuk van. Ezek szép számok egy olyan projekt esetében, amely még nem került a nyílt piacra.

Ebben a cikkben írtunk egy potenciális Sealana árfolyam-előrejelzésről. Itt pedig olvashatsz a legjobb kriptókról 1 dollár alatt.

solana meme coin google trends

A mainstream média is felkapta a projektet. Az olyan vezető híroldalak, mint a The Economic Times és a CoinCodex is bemutatták nemrégiben a SEAL-t. Eközben a Google Trends adatai azt mutatják, hogy az elmúlt héten megugrott a Sealana iránti keresési érdeklődés. Ez az a fajta felhajtás, amely általában csak a tőzsdei bevezetés utáni árpumpát követi.

A Sealana azonban már a kezdetektől fogva ilyen lendületet vett, ami rendkívül jót ígér a token kilátásai szempontjából.

A Sealana vicces fókája a legjobb Solana mém érme lehet idén?

Az egymillió dolláros kérdés az, hogy a Sealana képes-e követni a BONK nyomdokaiba lépni és a Solana mém érmék csúcsává válni. Jelenleg azonban nehéz összehasonlítani a kettőt. A SEAL 0,022 dolláros fix előértékesítési ára sok Solana mémérméhez képest kedvezőnek tűnhet.

Még mindig nem ismerjük azonban az olyan kulcsfontosságú részleteket, mint a SEAL teljes token-kínálata vagy tokenomikai struktúrája. Ezen számok nélkül lehetetlen eldönteni, hogy a SEAL lehet-e “a következő BONK”.

mi a sealana

Érdekes módon számos top érme indulásakor nem rendelkezett konkrét részletekkel vagy fehér könyvekkel. A Book of Meme (BOME) például sikeres előértékesítést hajtott végre, és nagyon kevés információval rendelkezett arról, hogy mi a token, vagy hogy mit csinál. A mém érmék körüli energia önmagában elég volt ahhoz, hogy 1,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációig repítse a tokent. Úgy tűnik, hogy a Sealana is ugyanezzel a módszerrel dolgozik.

Az előértékesítés során összegyűjtött 4 millió dollár bizonyítja, hogy ez a megközelítés működik. Bár nem lehet tudni, hogy a SEAL milyen magasra emelkedhet a tőzsdére való bevezetés után, a korai siker azt sugallja, hogy ez egy olyan mémérme lehet, amelyet érdemes lesz közelről figyelni.

Megnézem a Sealana oldalát