You are currently viewing Felfedték a titokzatos kereskedő robotot

Felfedték a titokzatos kereskedő robotot

Hirdetések

A WienerAI ($WAI), egy ígéretes ERC-20 meme token, nemrégiben bemutatta közelgő kereskedési botjának néhány részletét, ami nagy izgalmat keltett a közösség körében.

Az X platformon négy képernyőképet osztott meg a WienerAI az új ChatBotjának kinézetéről és működéséről.

A ChatGPT-hez hasonlóan a bot képes részletes beszélgetéseket folytatni a kriptovalutákról. Ha csatlakoztatod a kripto pénztárcád, a bot automatikusan tokeneket cserélhet és nyereséges kereskedéseket ajánlhat számodra.

A $WAI nemrégiben átlépte az 5,5 millió dolláros határt az előértékesítés során, jelenlegi token ára 0,000717 dollár, és 205%-os staking APY-t kínál.

A nemrégiben lezajlott ASI összeolvadás elősegítheti az AI projektek fejlődését, ami kedvező lehet a WienerAI számára, ahogy közeledik a következő áremelkedéshez.

Nézzük meg, miért lehet ez így, és hogy a WienerAI megfelelő választás lehet-e számodra.

A WienerAI kereskedési botja – Tokenek Swapolása, kereskedés és utánkövetés

A WienerAI várva várt AI kereskedési botja hamarosan megérkezik. Az X platformon közzétett előzetesben a fejlesztők bemutatták a bot működését.

Az hivatalos információk szerint a chatbot a következőket tudja:

  • Elmagyarázza a kriptovaluták fogalmait és oktat a kriptovilágról
  • Nyereséges kereskedéseket keres és elmagyarázza ajánlásainak okait
  • Zökkenőmentesen vált a tokenek között az alkalmazás elhagyása nélkül
  • Utánköveti a pozíciókat és a swap történetét

A botnak állítólag nincsenek kereskedési díjai, és több decentralizált tőzsdén (DEX) is működik. Személyre szabható a kereskedési stratégiának megfelelően, és további kereskedési terveket lehet vele készíteni. A token birtokosai MEV védelmet is kapnak az extra biztonság érdekében.

A WienerAI kereskedési botja akkor lesz elérhető, amikor a projektet listázzák a DEX tőzsdéken. Bár még nem világos, hogy melyik GPT modellt használja majd a projekt, lehetséges, hogy a GPT-4o-t vagy a fejlesztő csapat által készített önálló modellt.

wienerai 2

A $WAI fehér könyve egy olyan „új világot” ígér, ahol az AI a barátsággal és a nyereséggel szinonimává válik, és ahol az AI egyszerre lesz barát és asszisztens.

A közelmúltbeli AI fejlesztések (mint például az Apple Intelligence) fényében könnyű belátni, hogy a WienerAI hogyan kaphat több figyelmet az elkövetkező hetekben.

Megnézem a WienerAI oldalát

A projekt átlépte az 5,5 millió dollárt

Hirdetések

A WienerAI két hónap alatt több mint 5,5 millió dollárt gyűjtött, és a befektetői érdeklődés továbbra is növekszik. Az elmúlt héten a befektetők közel 100 000 dollár értékben vásároltak $WAI-t és több mint 25 millió tokent helyeztek letétbe.

Összehasonlításként, a projektben eddig több mint 5 milliárd tokent kötöttek le közel 204%-os APY-val, és a jutalmak minden egyes $ETH blokk kibányászása után kerülnek kiosztásra.

wiener ai staking

A $WAI érméket letétbe helyezheted már az előértékesítés során is, hogy további WAI érméket stakelj. A WienerAI jelenlegi ismeretlen vesting ütemezése szerint a listázás után lehet majd kivenni őket (a jutalmakkal együtt).

A WienerAI vásárlásához látogass el az hivatalos előértékesítési oldalra, válaszd ki, hogy mivel szeretnél vásárolni, csatlakoztasd a kriptó pénztárcád (ajánljuk a MetaMask-ot vagy a Trust Wallet-et), és végül erősítsd meg a tranzakciót.

A megvásárolt érmék nem kerülnek azonnal a tárcádba, ezeket az előértékesítés végén lehet majd kérvényezni, fontos, hogy ugyanazt a kripto tárcát használd, mint amivel vásároltál.

Végszó – Vajon a WienerAI lesz a következő nagy AI érme?

A WienerAI 5,5 millió dolláros mérföldköve és a közelgő AI kereskedési chatbot a projektet a befektetők reflektorfényébe helyezheti.

A SingularityNET ASI egyesülése önmagában is sikeressé teheti a $WAI előértékesítését, megfelelő közösségi támogatással és egy kis szerencsével.

Ne feledd, hogy a kriptoipar rendkívül ingatag, és a mém érmék nagyon magas kockázatú befektetések. Végezz saját kutatást (DYOR), keress befektetési tanácsadót és felelősségteljesen fektess be.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ez is érdekelhet:

Hirdetések