3 kriptó, amit érdemes lehet szemmel tartani

Hirdetések
megadice token

A kriptovaluták többsége az idei évben meredeken emelkedik. Gondoljunk csak a Bitcoinra, amely idén márciusban elérte a történelmi csúcsárát! Vagy akár az Ethereumra, amely ugyanúgy igencsak jó formában van.

A lelkes befektetők és kereskedők azonban mindig a piac előtt szeretnének járni, és megtalálni a lehető legjobb, legújabb kriptókat, amellyel bankot tudnak robbantani.

Ebben a cikkben mutatunk 3 kriptót, amelyet érdemes lehet szemmel tartani 2024-ben.

Bitbot

A Telegram kereskedési botok egyszerűsítik a hozzáférést a decentralizált tőzsdékhez és a kifinomult kereskedési eszközökhöz a népszerű Web3 kommunikációs platformon, a Telegramon belül. 2024 márciusára a Telegram kereskedési botok ágazata jóval több mint 1 milliárd dolláros piaci tőkeértékre nőtt. A Dune Analytics szerint pedig a Telegram kereskedési botok csak 2024-ben több mint 3 milliárd dollárral kereskedtek.

Az ágazat alig egy éve létezik, és mivel nagyon kevés jelentős szereplő van benne, aki most befektet egy minőségi projektbe, az jó helyzetben van, mivel ez az iparág valószínűleg hosszú távon virágzik.

bitbot trading bot

Az iparág biztonsági számai azonban sok kívánnivalót hagynak maguk után. Az Unibotot, az egyik vezető kereskedési robotot feltörték, és több mint 500 000 dollárnyi ETH-t loptak el tőlük, ami az UNIBOT token árfolyamát a földbe döngölte. A Banana Gun eközben kevesebb mint három óra alatt elvesztette a volumenének több mint 90%-át, miután egy sebezhetőséget felfedtek.

Itt jön a képbe a Bitbot. Az AI-alapú meglátásaival és iparági szintű biztonságával a Bitbot tanul a Telegram kereskedési botok első hullámának hibáiból, és ez az első és egyetlen non-custodial Telegram kereskedési bot az iparágban. Ez a biztonsági megközelítés garantálja a felhasználóknak, hogy a kereskedések elszámolásáig teljes mértékben a tulajdonukban maradnak a pénzeszközök, exponenciálisan csökkentve ezzel a kiberproblémák kockázatát.

Ha kíváncsi vagy a projektre, akkor kattints az alábbi linkre, és ismerd meg a projektet bővebben. A legfrissebb hírek szerint a Bitbot robotot hamarosan ki lehet majd próbálni élesben is, ami biztosan sok lelkes befektetőnek hozza majd meg a kedvét.

Megnézem a Bitbot oldalát

Tőkéd veszélyben van!

NuggetRush

Hirdetések

Aki a legjobb játékmenetet keresi a blokklánc játéktérben, a NuggetRush (NUGX) a legjobbat nyújtja. Ez egy aktív versenyből áll, ahol a résztvevőknek sikeres bányászati vállalkozásokat kell építeniük, hogy magasabb szintekre jussanak.

Emellett a NuggetRush (NUGX) egy új GameFi projekt, amelynek célja, hogy magával ragadó játékélményt nyújtson a befektetőknek és a játékosoknak, miközben a játékon belüli tárgyak, például készpénz és arany választékával jutalmazza őket.

nuggetrush token fooldala

Nevezetesen, a NuggetRush képzett szakembereket és kézműves bányászokat tartalmaz, tökéletesen megtervezve, mint menő NFT-k. A játékosoknak az NFT karakterek képességeit kell kihasználniuk, miközben bányászati műveletekben vesznek részt. A NuggetRush (NUGX) használata közben a résztvevők jutalmakat gyűjtenek a küldetések teljesítésével, a csaták megnyerésével, a rangsorolt játékban való részvétellel és a platformon végzett számos más tevékenységgel.

A NuggetRush (NUGX) egy szabványos piactérrel is rendelkezik, ahol a játékosok eladják a játékban gyűjtött tárgyaikat. Ezek a funkciók teszik a projektet egy jó kriptovásárlási lehetőséggé.

Memeinator

A Memeinator a 3 kriptó listánk végén egy olyan mesterséges intelligenciás blokklánc alapú platform, amelynek iparága a Statista előrejelzése szerint exponenciálisan növekedni fog az elkövetkező években.

Amit a projekt tesz, az az, hogy az AI-t felhasználva levadássza a gyengébb érméket, hogy megtisztítsa tőlük az internetet, és uralja a kriptó teret. Erre az $MMTR nevű natív mémérmével leszel majd képes.

Megjegyzendő, hogy a mémérmék piaca a semmiből néhány év alatt 20 milliárd dollár fölé duzzadt. Ez a gyors növekedés egy újabb jelentős előny a Memeinator számára. Az $MMTR előértékesítése már utolsó szakaszában van, és úgy tűnik elég gyorsan összesztek több, mint 7 millió dollárt.

memeinator fooldala

A $MMTR különösen nagyszerű befektetés lehet, mert még nem nem késő elcsípni a kriptotőzsdei indítás előtt. A tőzsdei bevezetés jellemzően segít fellendíteni egy kripto érme árfolyamát.

A Memeinator most az előértékesítés végső szakaszában van, és már több mint 7,5 millió dollárt gyűjtött össze, ami erős keresletet jelez. Ezért még inkább úgy gondoljuk, hogy a tőzsdére lépéskor az ára rohamosan felértékelődhet.

Ne feledd, hogy egy $MMTR token jelenleg csak 0,0292 dollárba kerül, ami azt jelenti, hogy nincs szükséged hatalmas tőkére ahhoz, hogy jelentős pozíciót biztosíts a projektben, ha úgy döntenél, hogy elnyerte a tetszésed és befektetsz.

Itt érdemes megemlíteni azt is, hogy a Bitcoin folyamatos erősödése is segíthet a Memeinatornak abban, hogy az elkövetkező hónapokban felfelé ívelő hozamokat kínáljon.

Megnézem a Memeinator oldalát

Tőkéd veszélyben van!

Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.